Přidání písma do WORDU
Šikovné odbornice přes počítače-poradíte prosím, kam nahrát-uložit stažené okrasné písma? Abych rozšířila font a měla více ozdob.písma v nabídce ve Wordu?Mám staženo na ploše v zip.WinRAR.Do jakého souboru v PC?Aby se to ukázalo pak v nabídce ve Word
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Helena K. (Hellllen) ID 305766 (22.8.2012, 22:19)
V nabídce start najedete na - nastavení, pak dáte - ovládací panely a pak v těch panelech máte přímo - složku s názvem PÍSMA.
Jestli to máte zazipované na ploše, rozzipovala bych to přímo tam do složky písma.
Nebo rozzipovat do jaké koli složky, a pak přetáhnout do okna písma...
snad je to alespoň trošku srozumitelné,,,,, :-p

ODPOVĚDĚT
Irena L. (IruBaru) ID 306180, mimibazar.cz/irubaru (23.8.2012, 9:47)
paní Helo, díky za tip....ale nějak to mám jiné...v nabídce start mám už přímo jen ovládací panely (není nastavení), nevadí, ale tam v ovlád.panelech nic o písmě není...jsou to takové obecné věci-jako nastavení jazyku,zabezpečení, hodiny atd...nic o písmu...
Když se podívám na ten soubor na ploše-na to písmo, tak uvnitř je spustitelný soubor . exe, nahoře v nabídce je funkce "extrahovat do...souboru...složky"...můžu si vybrat v počítači a najet kamkoli...ale nevím kam-nevím kde jsou ty uložené ostatní typy písma někde ve wordu...samo mi to cestu nenabízí...zjistit kde jsou ty "střeva" ve wordu...kde jsou ty jiná písma...tam bych to dala přesunout-pokud to takto mechanicky lze...ale nevím kde hledat...někde pod Windows? Program files? Jsou to office programy...ale nevím prostě kam... *-)

ODPOVĚDĚT
Irena L. (IruBaru) ID 306180, mimibazar.cz/irubaru (23.8.2012, 10:09)
paní Helo,už jsem to našla...rozbalila jsem různá témata a pak ty písma tam byly...už je vidím před sebou, ale přetahnout nové stažené písmo z plochy nelze...píše, že to není správný formát...sice píše , že je to zip.formát, ale když ho rozkliknu, tak je tam jediný soubor a to exe (uvnitř). Tento sooubor-řádeček mě nejde dát znovu na plochu,píše, že už to tam jednou mám...stejná velikost jako ten zip. tak mi příjde, že už to není zip... Vyloženě IKONKA na té ploše nejde "dekomprimovat"...není žádná funkce...ale když na ní kliknu-je tam soubor exe...stejná velikost v kB jako ta ikonka.Takže? nevím kde je chyba. (N)

ODPOVĚDĚT
Irena L. (IruBaru) ID 306180, mimibazar.cz/irubaru (23.8.2012, 10:21)
paní Helo (Y) (Y) (Y) (Y) POKUS-OMYL a myslím, že to mám...zkusila jsem...mám staženo více písem a u těch ostatních po rozbalení ikonky na ploše-tam bylo více souborů...s příponou . TTF či TXT...ty jsem myší přetáhla do těch čtverců-ostatních písem...a hned mrkla do WORDU...je to tam!!!! Jen to písmo, kde je jediný soubor . exe - to nelze...nic jiného tam není...nevadí..aspon ty ostatní. Díky za pomoc... (K) (K)

ODPOVĚDĚT