Přerovanky prosím poraďte
Před nedávnem jsme se přistěhovali do Přerova a ještě nemám pořádně zmapované možnosti pro sport, kulturu a kroužky pro děti. Prosím poradíte? Děkuji předem :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Alena K. (YILAN) ID 279703 (12.8.2012, 12:03)
V Prerove toho moc neni, ale pokud nejste narocna, vyberete si +o( +o( +o( zrovna ted, o vikendu mame hody |:o) Zalezi, co vas zajima, jak mate velke deti :-$ Ale jak pise Marcelka pode mnou. My chodime casto na lagunu, do Oseka (cyklostezka, inline brusle) koupat se do lomu ve Vyklekach, bazen v Radslavicich, loutkove divadlo, kino, sportovni vyziti je ve "mlyne" hned naproti sokolovny-divadylku, pak bazen, i na vystavisti se obcas neco deje :-$ Krouzky pro deti v biosu, atlasu, vetsina skol organizuje nejake krouzky. Materske centrum je na ulici Zelatovska, na Sokolske (kousek od Kauflandu), v Predmosti ve skolce.

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (trala) ID 253343, mimibazar.cz/trala (12.8.2012, 0:34)
http://www.svcatlas-bios.cz/ , http://www.ornis.cz/ bývají různé akce....., Kolem Bečvy vede cyklostezka, myslím, že až do Oseku nad Bečvou , http://www.rodinka.cz/ , v Městském domě http://www.mdpr.cz/ mrkněte na kulturu, http://www.centrumjungle.cz/prerov/uvod.html , v Michalově je krásně,záleží, jak máte velké děti...., potom kino Hvězda http://www.kinohvezda.cz/index.php , http://www.sportovnicentrum.eu/ , pro malé děti (třeba i velké) bývá přes zimu v sobotu a neděli otevřené loutkové divadlo (U Sokolovny).... , všude jsem nebyla, ale určitě si něco vyberete nebo se dozvíte více od jiných z Přerova.... , tak ať se Vám v Přerově líbí :-) (F) . V pátečním Přerovském deníku se dozvíte o akcích...

ODPOVĚDĚT
Pavla Š. (dssl) ID 28459, mimibazar.cz/dssl (11.8.2012, 23:34)
Mě se nejvíc líbí park Michalov (Y)

ODPOVĚDĚT