Holky hospodyňky, nikdy se mi to nestávalo až poslední dobou. Je to kvalitou másla? Častomi krém zkrupičkuje, vždy jsem mívala krásný nadýchaný a hladký krém.
| Markéta Z. (Makka) ID 15189, mimibazar.cz/makka (7.8.2012, 20:47) | Kupuju taky výhradně máslo 82%tuku, ale poslední dobou se mi to stává taky a přitom nepeču jen pro sebe, krémy dělám 3x do týdne, někdy se mi to stane jindy ne, a přitom postup při zpracování mám pořád stejný. Ale pravdou je že jsem teď narazila na nějakou belgickou potvoru (bohužel musela jsem toto máslo koupit) a už když jsem to vytáhla aby máslo povolilo tak bylo během chvilky jako sračka. Jestli to nejsou ty másla z EU - tam pokud udají výrobce EU - už se nemusí dávat žádný jiný výrobce a nepoznáte jestli je to z Polska, Belgie nebo odkud. Jsou to šity, sama teď řeším krém, který mám dávat do dortů a zdá se mi být divný. Nevím jestli raději neudělám nový.
ODPOVĚDĚT |
|
| Petra J. (Petajonasova) ID 327248 (4.8.2012, 20:59) | my kupujeme pouze české másla a to většinou Halíř a hlavně se dívám na značky jestli je to české, polské a belgické nebrat to podle mě není másla
ODPOVĚDĚT |
|
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (4.8.2012, 16:04) | To není kvalitou másla, ale tím, že nepočkáte, než se všechny suroviny ohřejí na pokojovou teplotu. Tedy pokud se bavíme o másle, ne o nějakých náhražkách.
ODPOVĚDĚT |
| | Gerda T. (gegamar) ID 331693 (4.8.2012, 18:39) |
Teplotu si odjakživa hlídám a používám jen máslo.
ODPOVĚDĚT |
|
Monika K. (pamojaan) ID 407784 (4.8.2012, 9:36) | tak to jsem řešila včerá, ale mě udělal hrudky pudink, doma to na korpus nevadí. Změklé máslo jsem vyšlehala s cukrem a uvařený pudink ještě za horka vyšlehám do schladnutí a jak schládne, tak ho postupně vmíchám do másla a je super.
ODPOVĚDĚT |
|
| Dáša H. (djkto) ID 265455, mimibazar.cz/djkto (4.8.2012, 8:28) | no to se vám zdrcnul, nechte ho v misce,kde je, do hrnce dejte vařit vodu a do ní misku s krémem,míchejte,než se krupičky rozpustí, pak vyndejte a znovu vymíchejte a krém bude OK
ODPOVĚDĚT |
|
| Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (4.8.2012, 8:25) | A kupujete opravdu MÁSLO a ne směsný tuk? Mně semo-tamo zkrupičkuje krém se Salkem, když dělám medovník...pak stačí dát pořádně vychladit a znovu vyšlehat a dobrý u jiných krémů problém nemám...
ODPOVĚDĚT |
|
| Alena Z. (Staples) ID 76988 (4.8.2012, 7:57) | Může být. My doma kupujeme jen ty "dražší" másla - ne ty za dvacku A nemám s ničím problém. Teď jsme byli na chalupě, tam prodávají jeden typ másla a ještě polský. Dělala jsem borůvkové knedlíky s cukrem politý rozpuštěným máslem (zdálo se mi to nějaký zakalený, ale nekomentovala jsem to) a jak mi to máslo ztuhlo, tak jsem se nestačila divit . Polovina byla tekutá syrovátka. Vyhrabala jsem obal, na kterém bylo min. 82% tuku
ODPOVĚDĚT |
| Vera N. (Vera N) ID 136348 (4.8.2012, 9:19) |
Bohužel, za máslo se může vydávat to, co má od 82% tuku.
ODPOVĚDĚT |
| | Jarka S. (pupuša) ID 91897 (4.8.2012, 9:18) |
Není máslo jako máslo 82% tuku je ale klasické máslo.
ODPOVĚDĚT |
| | | Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (4.8.2012, 12:57) |
A taky vysoká cena není zárukou kvality, že jo. Jednou jsme koupili v Kaufu německé máslo (opravdu máslo) za 39 Kč a nedalo se to jíst. V testu másel vyhrálo máslo Halíř a opravdu je výborné, lahodná máslová chuť...
ODPOVĚDĚT |
| | | | Alena Z. (Staples) ID 76988 (4.8.2012, 14:09) |
Tím dražším jsem myslela normální máslo, které není pod dvacku . U nás v obchodě mají Halíře (na toho nedám dopustit) a občas Jihočeské. Ostatní naštěstí neberou.
ODPOVĚDĚT |
| | | | Jarka S. (pupuša) ID 91897 (4.8.2012, 13:08) |
Nejhorší humus je máslo ve stříbrném obalu s obrázkem krávy - země původu Belgie. To je nepoživatelný Kupuju co je v akci: Halíř, Proglas, Čerstvé máslo...... Němci mají spoustu dobrých věcí, ale zrovna jejich máslo mi nechutná.
ODPOVĚDĚT |
| | | | | Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (4.8.2012, 14:59) |
Budu vědět nekupovat s krávou myslím že už jsme ho taky kdysi dávno měli...
ODPOVĚDĚT |
|