šlehaný korpus
Holky, někde jsem slyšela, že odvážit vajíčka a kolik vajec, tolik cukru a mouky. Dělala jste některá?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Anna B. (Česťa kuba) ID 353128, mimibazar.cz/cestakuba (24.6.2012, 9:33)
co vejce, to lžíce cukru a mouky :-$ dělám na všechny dorty http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotografie.php?album=163230

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (KarpasovaZ) ID 65779, mimibazar.cz/karpasovaz (24.6.2012, 7:49)
Děláme už dlouho a je super.
Děláme: kolik vajec, tolik cukru, o jedno míň pol. mouky a kolik je vajec, tolik lžic teplé vody. Může se přidat i prášek do peč., ale není nutný. (Y)

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (23.6.2012, 14:26)
rozhodně ne, nej piškot je na jedno vejce lžíce mouky a necelá lžíce cukru, lžíce horké vody, a do těsta pak přidat pro vláčnost trošku oleje, to co píšete by bylo příšerně sladké a těžké (F)

ODPOVĚDĚT
Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (23.6.2012, 11:33)
dělám takto bublaninu a je dobrá

ODPOVĚDĚT
Kateřina Š. (Katulik007) ID 98130, mimibazar.cz/katulik007 (23.6.2012, 11:02)
Je to recept našich babiček (Y) možná jste to viděla v Prostřeno

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 419270 (23.6.2012, 10:16)
Přesně tak, je to poměr pro klasický piškot. Dělám to tak už léta páně :-)

ODPOVĚDĚT
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (23.6.2012, 9:53)
To je klasický piškot. Na váhu vajec, váhu cukru a polohrubé mouky. A kolik je vajec tolik lžic vody.

ODPOVĚDĚT