Prosím,poraďte. Potřebuji fakt dobrý recept na pikantní pomazánku na jednohubky a na pikantní bůček (jíst se bude po studenu).
| Irena M. (irka-i5) ID 250115 (2.8.2012, 22:33) | Já dělám pikantní pomazánku tak, že na malinké kousky nakrájím, nebo rozemelu (jak kdy) zeleninu MORAVANKA a k ní přidám majolku, tavený sýr, trochu pomazánkového másla a je hotovo. Nebo klasické ďábelské tousty smíchám taky s trochou másla (rama perla...)tav. sýra a hotovo. Obě jsou pikantní a jednoduché na přípravu. Ať se oslava vydaří!!!
ODPOVĚDĚT |
|
Marie S. (sesemka) ID 278823 (2.8.2012, 19:14) | http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19176 jen s tím rozdílem, že ho umelu, ne na kostky a vařím jen hodinu. ... vychlazený z lednice je mňam, nejlíp den předem, jednou jsem tam přidala i sýr nebo zelenou petrželku, párkrát jsem to dávala dětem teplé ke kaši, chutnalo jim,ale přece jen je to dost tučné pro ně, jednou jsem zkoušela i z plecka, trošku říznutým bůčkem, a nebylo to vůbec ono.
ODPOVĚDĚT |
|
| eva p. (evicela) ID 205626 (2.8.2012, 12:26) | bůček dělám tak že syrový uvařím ve vodě s bujonem a sojovou omáčkou,hned horké obalím v rozetřeném česneku smíchaném se solí a sladkou paprikou, do alobalu aspon týden odležet
ODPOVĚDĚT |
| | Veronika H. (veronininka) ID 190912 (2.8.2012, 18:07) |
to dělávám taky často
ODPOVĚDĚT |
|
| Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (2.8.2012, 9:24) | u nás vede buď česneková pomazánka nebo ještě víc křenová a můžete do ní dát co budete chtít, dělám ji vždy jinak. Koupím si už strouhaný křen ve skleničce a zadělám ho buď s tvarohem nebo se zakys. smetanou, přidám natrvdo vajíčka, někdy na proužky salám, někdy nastrouhám trochu mrkve a kyselé okurky, přidám lžíci hořčice a lžíci majolky nebo tavený sýr...
ODPOVĚDĚT |
|
| Markéta P. (kacabul) ID 67521, mimibazar.cz/kacabul (2.8.2012, 9:19) | Prosím, nic složitého. Vařit budu uprostřed lesa na chatě a na klasických kamnech na dřevo. Vše musím nakoupit dopředu, budu bez auta, takže do obchodu to nehrozí. Chystám oslavu pro příbuzné.
ODPOVĚDĚT |
| | Anna P. (Anyes) ID 25280 (2.8.2012, 9:29) |
Tento bůček si dělám předem několik dní a na oslavu je jak dělaný. Pokud máte možnost ledničky, aby se Vám nezkazil, tak ideální. Naložíte a převezete zabalené v alobalu a jen nakrájíte na chleba. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=124079&user=25280
ODPOVĚDĚT |
| | | Lucie B. (itinka007) ID 142671 (2.8.2012, 11:42) |
Prosím můžetemi napsat kolik dávate asi soli do vaření, na to 1KG bůčku?? taky bych chtěla vyzkoušet..děkuji
ODPOVĚDĚT |
| | | | Anna P. (Anyes) ID 25280 (2.8.2012, 20:23) |
Jej, tak to fakt nevím, od oka. Zkouším to podle chuti. Osolím, zamíchám, vyzkouším. Aby nebylo přesoleno a aby nebyl málo slaný. Ale určitě to nepokazíte. Ono to chytně chuť spíš od té "pasty", takže bez obav. Ať chutná.
ODPOVĚDĚT |
| | | Markéta P. (kacabul) ID 67521, mimibazar.cz/kacabul (2.8.2012, 9:37) |
Lednička tam je. Ukládám.
ODPOVĚDĚT |
| | | Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (2.8.2012, 9:31) |
dělám stejně jen bez kari, to se mi k bůčku nehodí a předem ho nevařím, s pastou ho upeču, má pak krásně křupavou kůrčičku
ODPOVĚDĚT |
|