| Anna B. (Česťa kuba) ID 353128, mimibazar.cz/cestakuba (25.7.2012, 9:21) |
jukněte na na můj http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=124631&order=1&user=353128 pužijte GOUDU je tučnější a dělá se s ní výborně, skoro jako s marcipán. Jedině se musí často nahřívat. Na tělo byla tělová barva, červená krajka, náhrdelník... ...barví se dobře, ale chvíli o trvá. Musíte nahřát a jak propracováváte barvu, tak sýr tuhne a tuhne. Já jsem během barvení vkládala do mikrovlnky několikrát. Přeji ať se daří a fakt použijte goudu. Byl v plánu i eidam a to byla katastrofa.
ODPOVĚDĚT |
| | Lenka M. (LEKUDE) ID 94382 (25.7.2012, 21:14) |
Moc děkuju za cennou radu,určitě to zkusím,já barvila vždy jen malé anturie tak,že jsem je ponořila do barvy,ale s velkým plátem jsem si neveděla rady.Jen se zeptám,jaké používáte barvy? Ještě jednou děkuji
ODPOVĚDĚT |