| Vlasta V. (Vlasta V.) ID 49906 (25.6.2012, 10:58) |
1l vody 300g cukru,jinak já dávám do sklenice na dno 1 pl cukru napěchuji ovoce,zasypu další lžící cukru,zaliju vodou a dám trošku rumu
ODPOVĚDĚT |
| | Marcela K. (kačoušek) ID 147807, mimibazar.cz/kacousek (25.6.2012, 11:01) |
děkuji,a nějaký konzervát proti plísní se nedává??
ODPOVĚDĚT |
| | | Vlasta V. (Vlasta V.) ID 49906 (25.6.2012, 12:28) |
Nic nedávám
ODPOVĚDĚT |
| | | Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (25.6.2012, 11:48) |
nedávám nic, jen cukr, 1kg cukru asi na 3l vody. tu vodu přivedu k varu aby se cukr rozpustil a když je pak trochu vychladlé, zalívám třešně ve sklenici. vařím normálně na sporáku - vaří mi to cca 7min. málokdy se něco zkazí, už to takto dělám 20 let, vydrží mi i několik let. za rok se zkazí tak 1 sklenice a to proto, že si nevšimnu, že je špatné víčko. nechci dávat žádnou chemii, té máme v kupovaných věcech dost.
ODPOVĚDĚT |