maminky mám problém....
nemohu sehnat práci neustále mám v hlavě dělat distributora nějaké značky nebo věcí,nebo si udělat second hand ,jak to máte maminky u vás které nemáte práci?A jak to chodí s tou distribucí?Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Jitka Ř. (rezacovaji) ID 127714 (10.6.2012, 16:56)
Pokud do toho máte chuť, zkuste to. kamarádka si otevřela internetový prodej bot, měla zkušenosti z obchodu a myslím, že jí to funguje a uživí se. Kdo na to má buňky, určitě se uplatní. Stejně nemáte práci, tak co.

ODPOVĚDĚT
Helena P. (Helisek45) ID 209028, mimibazar.cz/helisek45 (10.6.2012, 16:10)
záleží v jak velkém městě jste a jaké by jste měla zboží,ale u nás nikdy ve městě dlouho sekáč nevydržel,stále dokola se otvírají nové a po čase je ruší,je pravda že my dycky přišlo že kdykoliv jsem šla do seku měly pořád stejné zboží,do takového podnikání bych se asi hodně bála

ODPOVĚDĚT
Lenka Prasková (Olynka) ID 52487 (10.6.2012, 13:16)
Tak já zas přidám jeden optimistický názor :-$ Kousek od nás paní otevřela sekáč. Jezdí nakupovat do velkoskladů do Německa. Jak tam probíhá nákup moc nevím. Jen z povídání, že si zaplatí určitý čas a může si odvézt určitý počet kg oblečení. Vybírá kusy ne po pytlích. A musím říct samé značkově a kvalitní věci. Obchod jí frčí a oblečení jen letí. Vždy když má nové zboží, ženský se div ne rvou o oblečení. Teď si dokonce najala prodavačku a jezdí na nákupy denně či obden. Já už oblečení jinde nekupuji. Oblékáme se u ní celá rodina. A co se týká obchodů s levným zbožím...Pořád si myslím, že je spousta lidí, co ocení kvalitu a ne jen to, že to je levné....Nejsme přeci tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci (tudledudle)

ODPOVĚDĚT
Jana O. (jenny) ID 11463, mimibazar.cz/janao (10.6.2012, 12:55)
do sekáče bych už nešla,doby kdy sekáč celkem vydělával jsou pryč,já jeden před půl rokem zavřela...konkurence..ne sekáčů,ale levného nového zboží v jiných obchodech je hodně...a ceny ve velkoobchodech jsem fakt vysoké (F)

ODPOVĚDĚT
Sabina V. (bluezuu) ID 317012 (10.6.2012, 12:44)
No já bych se orientovala podle podmínek, jaký by firma dala... ale obecně, já bych do tohodle nešla, pro mě tohle práce není a nemám na to ani povahu... co se toho sekáče týká, musela byste si sehnat levnej zdroj hadříků, abyste se na trhu udržela a mohla nabídnou pěkný věci za pěknou cenu (F) Nevím, kolik těhlech obchodů v okolí máte, ale tady třeba v jihlavě sem viděla za poslední měsíc dva zavřený a to byly obchody v centru a ten jeden i se super cenama :^)

ODPOVĚDĚT