Cyklovýlety s malými dětmi - oblast Morava
Maminky, nemáte tipy na strávení prodlouženého víkendu na kolech s malými dětmi, tudíž nenáročné trasy s možností příjemných zastávek? Nedávno jsme "absolvovali" Lednicko-valtický areál a byli jsme nadšeni. Děkuji za pomoc!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jarmila G. (Jajka123) ID 246473, mimibazar.cz/jajka123 (20.5.2012, 8:37)
mY POJEDEM V LÉTĚ DO KEMPU VE sTRÁŽNICI, TAKÉ JSOU TAM CYKLOSTEZKY A láká nás projížďka lodí po Baťově kanále.

ODPOVĚDĚT
Iva H. (Ywushka) ID 142431 (20.5.2012, 9:48)
Vylet po batovem kanalu je super a jinak byva tam i akce pro deti,kdy jezdi na lodi vodnik, cela cesta je doprovazena ruznymi pohadkovymi postavami!! Je to krasny zazitek hlavne pro deti....ale nereknu vam to,kdy to tam byva presne! Jinak v Hodonine je krasne ZOO

ODPOVĚDĚT
Iva H. (Ywushka) ID 142431 (20.5.2012, 7:59)
Dobry den, ted je u nas novy cyklosteska na trase Mutenice-Kyjov. Mutenice jsou zname svymi sklipky (550 sklipku) u nas se tomu rika "búdy", vybornym vinem. Je tu spousta krasnych penzionku. Na okoli Kyjova najdete zase Buchlovice,hrad Buchlov a pod. Od mutenic kousek je i Lednicko-Valticky areal,takze kola na strechu auta a muzete se projet i tam,kde se vam to tak libilo. Zamek Milotice, z te cyklostesky (Mutenice-Kyjov) se taky tam da prijet,melo by to byt znacene dobre. Toto jedine me snad napada. Snad jsem pomohla :-),krasny den (L)

ODPOVĚDĚT