Jana H. (MOkissON) ID 431641 (14.11.2012, 10:19) |
Jsou úžasné, ale nenašla jsem ve Vašich pralinkách jak píšete postup Mohla bych poprosit o radu jak na to?... děkuji
ODPOVĚDĚT |
| | Ivana N. (spero) ID 143473 (14.11.2012, 16:16) |
Janičko, děkuji za pochvalu. Recept je tady: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=121103&user=143473. Nevím, co k tomu ještě víc napsat. Prostě rozpustíte čokoládu a nalijete ji do formiček. Žádná věda, pokud se to za několik dní sní. Profesionálové čokoládu temperují (ohřívají a pak zase chladí na přesnou teplotu), ale na to nemáme my ani přístroje ani teploměry. Však také nikdo si doma nedělá pralinky na půl roku dopředu. To by pak ty naše zešedly. Tak ať se daří. Ivana
ODPOVĚDĚT |