Vepřová játra
maminky, poradite nejaky recept?? Mame na ne obrovskou chut, udelam je k veceri, jen nevim jak.. dala bych si je nejak prirodne s nejakou stavou a opec. brambory, mate nekdo tip?? Moc dekuji :D
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 11 komentářů
Andrea V. (ajuse1) ID 359721 (25.4.2012, 18:23)
Já nakrájím na malý nudličky, dělájí se pak rychleji. Osmahnu, opepřím a nakonec osolím (až nakonec aby neztvrdly)

ODPOVĚDĚT
Soňa Č. (ssonda) ID 165593 (25.4.2012, 17:20)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=64079&user=165593 u nás jedou tyto

ODPOVĚDĚT
Monika K. (monky3) ID 66156 (25.4.2012, 14:32)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=120474&user=66156 (F) |:o) u nás is kuřecím do tortilly, vynikající (L)

ODPOVĚDĚT
Renata M. (Keria) ID 60727, mimibazar.cz/keria (25.4.2012, 14:05)
Na plech dát alobal, na něj na kolečka cibuli - já dám hodně .., olej a na pláky nakrájené játra. Zalít kečupem a zabalit do alobalu ..Dát péct. Je to velká mňamka a jednoduché ..pustí vodu, takže šťávička je taky a buďto s bramborem nebo i na chleba .. (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (25.4.2012, 13:30)
plátky posypat lehce gril. kořením, pepřem, poprášit hl. moukou. Orestovat. K hotovému přidám cibuli na plátky, když mám, tak pro manžela slaninu, taky orestuju. Nakonec osolit játra. Před koncem přileju trošku vody a přidám kousíček másla, je z toho super šťáva. My to jíme na talíři ještě s hořčicí a chlebem. Hned bych si dala (zajic)

ODPOVĚDĚT
Jana B. (mil4a) ID 103957 (25.4.2012, 12:42)
Dělám na kari s cibulkou jako minutku. (hello)

ODPOVĚDĚT
Hana K. (Hankiska) ID 283342 (25.4.2012, 12:32)
Plátky naklepat a hodit na rozpálenou pánev s olejem, vršek opaprikovat a zasypat pokrájenou cibulí, pak otočit a zase opaprikovat, nesmažit již tak dlouho, aby paprika nezhořkla a nepřipalovala se. Nakonec ještě jednou na malilinkou chviličku otočit, jenom kvůli té neosmažené paprice, nakonec osolit, jí se s chlebem nebo s bramborama. Uvidíte, že ani ten olej nenecháte. Dietka to tedy zrovna úplně není, ale je to božské. (F) (F) (F) Podobné má Jitka, ale nepodlévám, jen smažím jako minutku.

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (25.4.2012, 12:28)
Klasika, nakrájet na plátky, pokud to jde, opepřit, lehce obalit v hl. mouce a osmahnout na pánvi. MŇAM!

ODPOVĚDĚT
Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (25.4.2012, 12:04)
osmahnu cibulku, přidám anglickou slaninu na proužky a k tomu játru,jen trošku osolit a opepřit ta slaninka tomu dodá úžasnou chuť, někdy ještě přidám ke konci nakrájené olivy nebo zavařenou červenou papričku, taky výborné, moc vody nedolívám ať to neplave a nezahušťuji, mňamka
ale většinou kupuji kuřecí játru nebo srdíčka, vepřová játra nám přijde víc suchá. Vynikající je i obalená v trojobalu jako řízek, ale na to je vhodnější krůtí protože je velká, dobrou chuť přeji. taky je výborná směs s játrou na bramboráčky, které první se hodí jak rýže tak i opekané brambory,ameriky,hranolky

ODPOVĚDĚT
Marie R. (Maruska82) ID 372243 (25.4.2012, 11:45)
Moje mamka je okoření dle chuti a naloží do oleje, pak dá na rozpálenou pánev, trochu cibulky a k tomu chleba, zeleninku, kečup....Moc dobré... (clamp) (pl) (pl)

ODPOVĚDĚT
jitka ž. (koza227) ID 180156 (25.4.2012, 11:33)
orestovat na oleji ,pak dát na ctvrtky nebo jak máte rádi cibuli,na kolečka pork a klidne i papriku a trochu podlejt a jen podusit tak to máme rádi my ,nakonec osolit a opepřit (Y)

ODPOVĚDĚT