maminky, poradite nejaky recept?? Mame na ne obrovskou chut, udelam je k veceri, jen nevim jak.. dala bych si je nejak prirodne s nejakou stavou a opec. brambory, mate nekdo tip?? Moc dekuji :D
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130301/19/a359721-1362163259.jpg) | Andrea V. (ajuse1) ID 359721 (25.4.2012, 18:23) | Já nakrájím na malý nudličky, dělájí se pak rychleji. Osmahnu, opepřím a nakonec osolím (až nakonec aby neztvrdly)
ODPOVĚDĚT |
|
|
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/111022/14/a60727-1319286661.jpg) | Renata M. (Keria) ID 60727, mimibazar.cz/keria (25.4.2012, 14:05) | Na plech dát alobal, na něj na kolečka cibuli - já dám hodně .., olej a na pláky nakrájené játra. Zalít kečupem a zabalit do alobalu ..Dát péct. Je to velká mňamka a jednoduché ..pustí vodu, takže šťávička je taky a buďto s bramborem nebo i na chleba .. ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/111016/13/a320877-1318766217.jpg) | Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (25.4.2012, 13:30) | plátky posypat lehce gril. kořením, pepřem, poprášit hl. moukou. Orestovat. K hotovému přidám cibuli na plátky, když mám, tak pro manžela slaninu, taky orestuju. Nakonec osolit játra. Před koncem přileju trošku vody a přidám kousíček másla, je z toho super šťáva. My to jíme na talíři ještě s hořčicí a chlebem. Hned bych si dala ![(zajic)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090323/09/a103957-1237797389.jpg) | Jana B. (mil4a) ID 103957 (25.4.2012, 12:42) | Dělám na kari s cibulkou jako minutku. ![(hello)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
Hana K. (Hankiska) ID 283342 (25.4.2012, 12:32) | Plátky naklepat a hodit na rozpálenou pánev s olejem, vršek opaprikovat a zasypat pokrájenou cibulí, pak otočit a zase opaprikovat, nesmažit již tak dlouho, aby paprika nezhořkla a nepřipalovala se. Nakonec ještě jednou na malilinkou chviličku otočit, jenom kvůli té neosmažené paprice, nakonec osolit, jí se s chlebem nebo s bramborama. Uvidíte, že ani ten olej nenecháte. Dietka to tedy zrovna úplně není, ale je to božské. Podobné má Jitka, ale nepodlévám, jen smažím jako minutku.
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100605/21/a125836-1275767394.jpg) | Petra k. (petulisek) ID 125836 (25.4.2012, 12:28) | Klasika, nakrájet na plátky, pokud to jde, opepřit, lehce obalit v hl. mouce a osmahnout na pánvi. MŇAM!
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110714/15/a361337-1310648915.jpg) | Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (25.4.2012, 12:04) | osmahnu cibulku, přidám anglickou slaninu na proužky a k tomu játru,jen trošku osolit a opepřit ta slaninka tomu dodá úžasnou chuť, někdy ještě přidám ke konci nakrájené olivy nebo zavařenou červenou papričku, taky výborné, moc vody nedolívám ať to neplave a nezahušťuji, mňamka ale většinou kupuji kuřecí játru nebo srdíčka, vepřová játra nám přijde víc suchá. Vynikající je i obalená v trojobalu jako řízek, ale na to je vhodnější krůtí protože je velká, dobrou chuť přeji. taky je výborná směs s játrou na bramboráčky, které první se hodí jak rýže tak i opekané brambory,ameriky,hranolky
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/111123/13/a372243-1322049857.jpg) | Marie R. (Maruska82) ID 372243 (25.4.2012, 11:45) | Moje mamka je okoření dle chuti a naloží do oleje, pak dá na rozpálenou pánev, trochu cibulky a k tomu chleba, zeleninku, kečup....Moc dobré... ![(pl)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
jitka ž. (koza227) ID 180156 (25.4.2012, 11:33) | orestovat na oleji ,pak dát na ctvrtky nebo jak máte rádi cibuli,na kolečka pork a klidne i papriku a trochu podlejt a jen podusit tak to máme rádi my ,nakonec osolit a opepřit ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
|