Vymáhaní dluhů
Prosím o radu, neznáte někdo vyzkoušenou solidní firmu na vymáhaní dluhů pro Ostravu? Která i najde dotyčnou osobu, a která nevyzvedávala soudní obsílky. Děkuji moc za tipy.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Monika Ž. (ZabkaZacka) ID 159695, mimibazar.cz/zabkazacka (12.3.2012, 8:28)
Já jsem z Karviné, ale měla jsem co do činění s osobou ze severozápadu čech. Potřebují ale adresu té osoby, jinak nevím, zda by ji vyhledali jen tak bez ničeho (aspoň telefon, nebo město...)
je to firma DEREDES, působí v celé republice, kdekoliv, já jsem s jejich "prací" spokojená. Trvalo to sice asi rok (ta naše věc), ale o to víc se mi nakonec vrátilo peněz - jako i s úroky. Vymohli vše.
s nikým nebyla schůzka, vše jsem si zadávala přes internet

ODPOVĚDĚT
Petra B. (PetraBra) ID 159872, mimibazar.cz/petrabra (12.3.2012, 8:43)
Moniko, já si myslím, že firma Deredes není vhodná, viz:
http://www.anov.cz/cerna-listina-firem-a-instituci/deredes-sro/

ODPOVĚDĚT
Monika Ž. (ZabkaZacka) ID 159695, mimibazar.cz/zabkazacka (12.3.2012, 8:46)
tak ono už je to zpátky asi 3 roky, a v té době mi fakt pomohli...ted nevím, jak jsoui na tom, od té doby to nesleduju.... (flower)
pro mě je to dořešeno, ale bohužel nevím, jakým způsobem ten dluh vymohli. Za to nezodpovídám....ani nevím

ODPOVĚDĚT
Jaroslava P. (jpencik) ID 360397 (12.3.2012, 8:57)
ale zase, když má někdo žaludek na to, aby někoho obral a dělá, že nic...takový si to zaslouží. Já například půjdu svědčit na policii, že jsem byla přítomna předání zálohy za byt. Paní podepsala papír o převzetí, tedˇtvrdila, že nic...na dopis od právníka nereaguje.... takoví si zaslouží něco jiného, než jednání v rukavičkách, nebo se jich v této společnosti nezbavíme.

ODPOVĚDĚT
Petra B. (PetraBra) ID 159872, mimibazar.cz/petrabra (12.3.2012, 10:47)
s tímhle s Vámi souhlasím, ale firma Deredes je i díky médiím "profláklá", já bych např. z firmy Deredes neměla obavu *-)
Spíše by to chtělo soukromého detektiva a pak s tím, co sežene detektiv, oslovit exekutora.....

ODPOVĚDĚT
Monika Ž. (ZabkaZacka) ID 159695, mimibazar.cz/zabkazacka (12.3.2012, 17:00)
jasně, ale třeba v té době, co jsem je oslovila já, tak jsem neměla ani ponětí o nějakých jejich podivných praktikách. Po přečtení té recenze bych od nic taky nraději dala ruce pryč....
ale nevěděla jsem, že je to s nima takové, nedostalo se to ke mně, až ted. Až co paní sem dala ten odkaz. Ted už bych je samozřejmě nedoporučovala.... (F)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno