recept na těstíčko z čínské restaurace
Poradíte někdo, prosím, recept na čínské těstíčko, v čínských restauracích v něm obalují kuřecí kousky - je takové mastnější, děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Olga L. (pentilka) ID 50846, mimibazar.cz/pentilka (22.2.2012, 10:39)
Recept na těstíčko: škrob maizena, prášek do pečiva, hladká mouka, voda. Poměry nebyly uvedeny. Hustota těstíčka jako na kapání. Ovoce či nudličky masa předem obalit v hl. mouce a pak namáčet do těstíčka. Poté smažit ve woku a nechat okapat usmažené na papírových ubrouscích
Dobrou chuť (L) (pl)

ODPOVĚDĚT
Katka Š. (K+I+D+M) ID 183506 (22.2.2012, 10:44)
to bude ono, jste úžasná, moc děkuji (Y)

ODPOVĚDĚT
Olga L. (pentilka) ID 50846, mimibazar.cz/pentilka (22.2.2012, 11:02)
,-) ,-) ,-)já taky děkuji za tip na vaření, asi taky uklohníme (pl) (L)

ODPOVĚDĚT
Sabina V. (bluezuu) ID 317012 (22.2.2012, 10:19)
my děláme vejce, mliko, mouka, grilovací koření, obalit osmažit...ale jestli je to přesně ono, jak dělají u vás, to nevím *-)

ODPOVĚDĚT
Katka Š. (K+I+D+M) ID 183506 (22.2.2012, 10:26)
moc děkuji, já si osobně myslím, že se tam dává solamyl, rozhodně zkusím i Vaše těstíčko, díky :-)

ODPOVĚDĚT