| Dana Sabelová (Byznysmamka) ID 181590, mimibazar.cz/byznysmamka (27.12.2011, 18:22) |
já dávám jihlavanku ....rozpustné nejde, však to budete mít bez lógru jako rozpustný, čokoládu dělám z našlehaného mléka
ODPOVĚDĚT |
| | Simona V. (Baboon) ID 3978, mimibazar.cz/baboon (27.12.2011, 21:25) |
a teď se zeptám já vás .....nepřijde mi kafe úplně horké, spíše jen více teplé ....a to tam dám hrnek hned, jak blikne zelená....je to normální nebo dělám něco blbě ?
ODPOVĚDĚT |
| | | Dana Sabelová (Byznysmamka) ID 181590, mimibazar.cz/byznysmamka (28.12.2011, 9:10) |
není to uplně vařící ... správně se káva nesmí zalévat vařící vodou
ODPOVĚDĚT |
| | | | Simona V. (Baboon) ID 3978, mimibazar.cz/baboon (28.12.2011, 21:33) |
tak to slyším poprvé ...když si tam pak naleju mléko, tak je to jen teplé a já mám ráda, když je to horké
ODPOVĚDĚT |
| | eva h. (snezi) ID 97585, mimibazar.cz/snezi (27.12.2011, 19:08) |
a jak našleháte mléko... a asi se to nesmí dát do nádobky co?? děkuji za info
ODPOVĚDĚT |
| | Kateřina O. (Ostroroh) ID 318401 (27.12.2011, 19:50) |
jak máte na levo takovou tu železnou jakoby trysku no tak tu dáte do nádobky s mlékem a nahoře máte to otočný + a - tak budete přidávat proti hodinový ručky myslím.. máte to v návodu na capucino.. jak to našlehat, moc si to nepamatuji dostala přesně tento tchýně tak jsem jí to tam vysvětlovala trošku
ODPOVĚDĚT |
| | | Dana Sabelová (Byznysmamka) ID 181590, mimibazar.cz/byznysmamka (27.12.2011, 19:25) |
já mám jiný typ, ale za tou rukou je taková tryska, že? tak do skleničky dáte mléko a párou to vyšleháte a pak přidáte instantní čokoládu
ODPOVĚDĚT |