Ako piecť doma gaštany?
Baby, poraďte, dostala som balíček jedlých gaštanov /mám ich veľmi rada/,ale doma som ich ešte nikdy nepiekla - poradíte mi, ako na to?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
Dagmar P. (Dagmar5) ID 333304 (24.11.2011, 21:57)
Dík vám všetkým, veľmi ste mi pomohli (Y)

ODPOVĚDĚT
Zuzana H. (tipatap) ID 136347 (23.11.2011, 17:01)
Mne sa nechce každý extra rezať.
Šupnem ich do hrnca s vodou a uvarím ako zemiaky.
Ešte sa nestalo aby mi prihoreli ,-) a sú super! (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Martina T. (martinato) ID 172267, mimibazar.cz/martinato (23.11.2011, 16:51)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=28280 taky jsem se do nich loni zamilovala ,-) udělám křížek a peču v troubě na 200, dokud hezky neprasknou, opravdu záleží na stáří, rozdělili jsme si sáček a zapomněli na něj, z první půlky byly výborné všechny, z druhé tak půlka šla do koše :-(. nedalo se to jíst.
Takže to chce čerstvé a neplesnivé. podle chuti poznáte.

ODPOVĚDĚT
Lenka R. (Léňa Chrudimka) ID 25276, mimibazar.cz/lenachrudimka (23.11.2011, 14:40)
ja delam v panvi nasucho na sporaku...nariznuté jednou stačí-čárka

ODPOVĚDĚT
Nikola B. (nikibureska) ID 316965, mimibazar.cz/nikibureska (23.11.2011, 13:32)
My také děláme jak Ivanka a Monča a jsou vždy výýýýýborné.. Ale chutnají jen mě a manželovi, jinak nikomu z rodiny.. (Y) ,-)

ODPOVĚDĚT
Ivana L. (ivanica456) ID 180969 (23.11.2011, 13:24)
my také nařízneme na vrchu křížek a dáme na suchý plech do předehřaté trouby. Jakmule se křížek otevře, jsou kaštany hotové. Je to asi kolem 10 - 15 min. To se musí hlídat, jinak se upečou na ůhel.

ODPOVĚDĚT
Monika Č. (agnesmum) ID 336827 (23.11.2011, 13:04)
narezať šupku, trubu na 250 sup na suchý plech a strážiť aby nezhoreli čas vám nepoviem robím od oka po 10 minutach jerden rozlomim a skusim či už sú mnáááám (Y)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (23.11.2011, 12:56)
Mně bylo řečeno nahoře je nožem naříznout do křížku, vymazat plech olejem a šup do trouby...ty moje teda byly brutálně hořké a odporné, tak nevím kde soudruzi udělali chybu :^) ,-)

ODPOVĚDĚT
Kateřina P. (KatePal) ID 360998 (23.11.2011, 13:21)
postup je správný,také tak dělám,ale chyba asi byla v kaštanechkdyž jsou staršího data :-@,tak jsou hořké 8o|. Jinak přeji dobrou chuť |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT