| lenka k. (mon-cheeris) ID 159881 (9.11.2011, 17:36) |
dušené zelí knedlík a husu
ODPOVĚDĚT |
| Veronika L. (Verca.s85) ID 338177, mimibazar.cz/vercas85 (9.11.2011, 17:40) |
a to tu hlávku nahrájím a uvařím jako normalně zelí ze sklenice? jsem to nikdy nezkoušela
ODPOVĚDĚT |
| | | Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (9.11.2011, 18:07) |
No jasně, nakrájet na nudličky, podusit na zesklovatělé cibulce a dál už jen podlít a ochucovat, jak jste zvyklá. Já si takhle vždycky nadělám několik dávek do mrazáku z celé hlávky a pak jen odebírám hotové zelí a nemusím se s ním dělat po kouskách.
ODPOVĚDĚT |
| | | Veronika L. (Verca.s85) ID 338177, mimibazar.cz/vercas85 (9.11.2011, 18:13) |
jé, ono se to dá zamrazit, tak to je bomba, díky za tip
ODPOVĚDĚT |
| | | | | Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (9.11.2011, 18:18) |
No bodejť by ne... Tak do toho!
ODPOVĚDĚT |
| | | | | Veronika L. (Verca.s85) ID 338177, mimibazar.cz/vercas85 (9.11.2011, 19:10) |
Zítra se do toho pustím
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |