horkovzdušný hrnec
prosím nemá někdo návod k použití, dostala jsem ho od sestry, ale bez manuálu, předem moc díky
poslední fotografie v albu květníky 1 | květníky2 | horkovzdušný hrnec
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Anna D. (Anina52) ID 166333 (7.11.2011, 5:03)
http://www.tv-products.cz/files/manual/konvektomat.pdf ,Tady jsem si stáhla návod já. Taky jsem hrnec dostala bez návodu. :-$

ODPOVĚDĚT
Petra N. (chrobi) ID 66440 (8.11.2011, 11:15)
Aničko, děkuji moooooc (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Renata F. (Viko) ID 233071 (5.11.2011, 11:55)
Také mám,koupila jsem n aukru,chvilku mi to trvalo,ale jde tam dělat vše.Dolů dávám vodu nahoru maso,potřu ale není třeba olejem aby masíčko bylo křupavé peču na 180°C cca hodinu,buchty jsem zatím nezkoušela,jen to maso.To jde o poprvé pak už vám to půjde samo,ale nezapomente tu vodu dolů dát (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Zuzka J. (bobineles) ID 49214 (5.11.2011, 12:12)
na co vodu? my tam zadnou vodu nedavame....

ODPOVĚDĚT
Venda P. (Schumi) ID 9834, mimibazar.cz/schumi (4.11.2011, 21:23)
Co potřebujete vědět? Dělám v něm leta všechno možné včetně vánočních kapřích řízků, bábovek, koláčů, hranolek atd... :) Návod sice asi nemám, ale můžu předat celkem dost zkušeností :)

ODPOVĚDĚT
Irena L. (irena49) ID 94085 (5.11.2011, 6:30)
Dobrý den Vendi, my máme také horkovzdušnou troubu, ale bábovku jsem jěště v ní nedělala. Můžete mi poradit jak na to. Byla bych moc ráda i za další rady. Děkuji Irena

ODPOVĚDĚT
Venda P. (Schumi) ID 9834, mimibazar.cz/schumi (5.11.2011, 10:56)
(Y) Nehledejte v tom žádnou vědu - už si teda přesně nepamatuju, jakou dávám teplotu - ale myslím, že 180 - a pak uvidíte. Většinou se bábovka peče více zhora - takže já dávám tak v půlce pečení navrch alobal, aby se nepřipálila. Peču na tom nejnižším roštíku, aby mohl horký vzduch i pod bábovku - nepeču na dně. Záleží, jakou máte formu - musíte to prostě vyzkoušet :) Uvidíte, že je to v pohodě :)

Já mám tuto troubu už sto let - teda asi dvacet (nejdřív ještě u rodičů - a pak jsem si pořídila svou) - a mám ji ráda hlavně proto, že se opravdu dá využít na všechno možné - a že se třeba i ty řízky udělají s minimem práce a TUKU.

Kuře, topínky, rozpečené pečivo - to všechno je z trouby super :) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT