Jana K. (hasickaJanina) ID 364206 (3.11.2011, 11:04) |
já myslím, že když koupíte GELFIX - 2:1 nebo 1:1 a cukr v poměru jaký je na Gelfixu napsaný můžete dělat marmeládu z čehokoli ... nebo ještě lze koupit přímo želírovací cukr...taky ho dělají v poměrech 1:1 nebo 2: 1 nebo 3:1 záleží na sladkosti ovoce já zavařuji během roku cca 40kg marmelády a jsem s těmito přípravky spokojená...ale citrusy jsem ještě nezkoušela...tak dejte vědět.... PS: ještě jsem koukala do kuchařky na Anglickou pomerančovou marmeládu...a dávají do ní taky jen ten želírovací cukr... dala bych sladší ten poměr 2:1 nebo 1:1
ODPOVĚDĚT |
| | Lenka I. (Fimena) ID 358805 (3.11.2011, 12:00) |
gelfix prodavaji i tady ,s tim jsem to zkousela vloni ale zbytek rodiny mi to nejedl....myslela jsem ze je na ni nejaky figl aby chutnala...
ODPOVĚDĚT |