![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/091122/14/a199286-1258894872.jpg) | Věra K. (BARAKUDAS) ID 199286 (upraveno 27.10.2011, 16:52) |
já zavařovala do sklenic upekla jsem vepřové dala do sklenic a 20minut jse ster, jen musej být červené gum. a taky veřové na kostky na guláš jsem si obdělala jak když vaříte jen co se maso zatahlo šup do lahve a steril. nikdy se nic nezkazilo držím palce jrn jsem zapoměněla nikam nedává cibul pak to kvasí rádo
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/071123/22/a41019-1195851786.jpg) | Marcela T. (PPecinka) ID 41019, mimibazar.cz/zvedavaholka (27.10.2011, 18:21) |
maso předtím uvařit nebo upéct? A do měkka nebo ne?
ODPOVĚDĚT |
| ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/091122/14/a199286-1258894872.jpg) | Věra K. (BARAKUDAS) ID 199286 (27.10.2011, 23:16) |
Jen obdělat to co je na guláš pečeni jen tak napul doděláse při zavařování klidně přidat na horu lžíci sádla ![(L)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/080711/19/a80844-1215798492.jpg) | Karin J. (hvezda11) ID 80844 (27.10.2011, 16:58) |
moooooc děkuji ![(hello)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
ODPOVĚDĚT |