![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110108/09/a33153-1294475740.jpg) | Marie H. (majulenka) ID 33153 (16.10.2011, 18:44) |
vypadá krásně recept by byl? ![(pirko)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/103.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160814/06/a292887-1471149354.jpg) | Andrea N. (Keramikandy) ID 292887, mimibazar.cz/keramikandy (16.10.2011, 20:12) |
Díky, byl moc dobrý, jen ho bylo málo . Přesný poměr muk Vám neřeknu, protože je pokaždé jiný , ale dávala jsem asi tak 250 ml Cara s trošinkou mléka a asi lžičkou cukru. Olivový olej - asi dvě lžíce, mouky asi 550 g (celozrnná špaldová, celozrná žitná, a tak třetinu bílé pšeničné), trochu pšeničných klíčků, sezam, kmín, a nasekaná semínka dýně. Pak asi půlka droždí a dvě lžičky soli. V horkovzdušné troubě asi 20 minut na 190 stupňů a ještě 10 minut na dopečení 175 stupňů. Dobrou chuť. Ale je to pokaždé improvizace z tohoto těsta jsem udělala asi 8 dalamánků (ty jsem nestihla vyfotit) a ten vyfocený chléb. ![(zajic)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
ODPOVĚDĚT |