Mám doma čerstvé pstruhy. Jak je nejlépe udělat? Jsou větší, asi nepůjdou tak lehce udělat na pánvi.Máte někdo osvědčený recept třeba pstruh pečený v troubě? Díky za každý tip a recept..
| Andrea H. (Babu13) ID 73351, mimibazar.cz/babu13 (11.9.2011, 8:48) | Povolené máslo smícháme s petrželkou, pepřem, solí a s kapary. Potřeme směsí vně i uvnitř. Grilujeme cca 12 min z každé strany. Po upečení pokapeme citronovou šťávou. Nám moc chutnalo s těmi kapary je to zajímavé.
ODPOVĚDĚT |
|
| Alena P. (Alča P.(pejsek)) ID 302713, mimibazar.cz/alcappejsek (11.9.2011, 8:14) | Zrovna včera jsem ho taky dělala.Pořádně jsem ho prosolila z venku i uvnitř posypala drceným kmínem okořenila kořením na ryby.A do vnitř pstruha a i ven na pekáč jsem dala máslo lehce podlila vodou a upekla.Byla to mňamka pstruha milujem.
ODPOVĚDĚT |
|
| Radka H. (radkaaa) ID 95559 (11.9.2011, 7:49) | Obalit v hladké mouce smíchané so solí a mletou paprikou a 5 minut ve friťáku z každé strany Ryba není mastná a pochutnáte si
ODPOVĚDĚT |
|
| Markéta Š. (brouk1975) ID 297884 (11.9.2011, 1:06) | Kdysi jsem na ně dávala i drcené lískové oříšky+kmín, sůl, máslo- upekla a byly výborné.K tomu zelný salát a víno.
ODPOVĚDĚT |
|
| Markéta Š. (brouk1975) ID 297884 (11.9.2011, 1:04) | Jéé, to se hodí. Právě se rozmrazuje ve dřezu.
ODPOVĚDĚT |
|
| Lucia H. (tajpa) ID 335642, mimibazar.cz/tajpa (10.9.2011, 23:46) | osolím, opepřím, trochu sladké papriky, dovnitř máslo, zvenčí obalím v krupici,upeču, je to výborné
ODPOVĚDĚT |
|
| Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (10.9.2011, 21:06) | Hodně nasolte - ryba to vstřebá, do břicha pokapat citronem a posypat drceným kmínem. Na másle upečte v troubě. Dělali jsme i na grilu venku v alobal. miskách na trošce oleje, některé jen tak, jak píšu a do dalších jsme do břicha přidali tymián a taky to bylo moc dobré.
ODPOVĚDĚT |
| | Jana S. (nanah) ID 155682 (10.9.2011, 22:11) |
přesně a pořadně zapit,ryba má plavat.
ODPOVĚDĚT |
|
Larisa V. (ladaalb) ID 233386 (10.9.2011, 20:58) | my jsme nedávno byli na pstruzich a byli obalení v kokosu a usmaženi
ODPOVĚDĚT |
| | Lucie W. (lucwoj) ID 231542 (10.9.2011, 20:59) |
To zní exoticky. Ale na to si netroufám.
ODPOVĚDĚT |
|
| Martina T. (martinato) ID 172267, mimibazar.cz/martinato (10.9.2011, 20:57) | já v poslední době miluju pstruhy, dávám koření na ryby (nesolím, sůl je v tom koření), pokapu olejem, a dám zezlátnout do trouby, ale taky mám ráda jenom na pánvičce na másle a kmínu, ty prosolím. citron moc na rybě nemusíme, takže nezakápáváme.
ODPOVĚDĚT |
|
| Kateřina G. (OBCHŮDEK U SLUNÍČKA) ID 127290, mimibazar.cz/masapa (10.9.2011, 20:46) | LUCI, NEJLEPŠÍ JSOU ..POŘÁDNĚ PROSOLIT, DO VNITŘ DÁT SNÍTKY ROZMARÝNU A ZAKAPAT OLIVOVÝM OLEJEM...NECHAT ODLEŽET V LEDNIČCE A PAK DÁT DO TROUBY A UPÉCT.........MÁME TO OD ZNÁMÝCH Z CHORVATSKA.....NIC JEDNODUŠŠÍHO NENÍ...DOBROU CHUŤ KATKA
ODPOVĚDĚT |
| | Lucie W. (lucwoj) ID 231542 (10.9.2011, 20:49) |
Rozmarýn doma nemám, jen bazalku. A to by už asi nebylo ono.
ODPOVĚDĚT |
|
| | Lucie W. (lucwoj) ID 231542 (10.9.2011, 20:46) |
Děkuji, to zní velice lahodně.
ODPOVĚDĚT |
|