CO a jak v karavanu?
Prosím, poraďte. Koupili jsme karavan a na víkend se chystáme poprvé ho vyzkoušet, ještě jsme takto na dovču nikdy nejela. Potřebovala bych nějaké vychytávky, co určitě vzít s sebou a tak. Třeba jak zajistit rozbytné nádobí aby se nerozbilo cestou?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Petra G. (setam) ID 25938, mimibazar.cz/setam (24.7.2011, 13:00)
Tak nádobí plastové. Jnak pokuď nemáte ke karavanu stan, tak bych si vzala slunečník, deku ať se má malý kde válet, kempingový stůl s židlemi. No a hlavně ať je v karavanu větrák , když je horko a topení na chladno. Také proto, ať se v karavanu nedrží vlhkost. Pokuď tam není, tak je dobré mít i ledničku. ( autolednička stojí kolem 1200 ,-)
No a večer se dobře sedí venku třeba u lucerničky. Ještě bych si pořídila kousek umělého trávniku, nebo gumový kobereček před vchod. Ať si nenosíte veškerý binec dovnitř. Nezapomenout na lopatku, smetáček , popřípadě ruční vysavač.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 112225 (22.7.2011, 14:07)
Určitě časem investujte do melamainového nádobí. Lehké, nerozbitné a pěkné já mám toto : http://www.kshop.eu/nadobi/nadobidoplnky/6095-40-dilna-sada-all-inclusive-odyssey . A v obchodech pro karavanisty jsem koupila tyto držáky http://www.kshop.eu/nadobi/kuchynedoplnk/6066-drzak-taliru.

Užívejte , cestování s karavnem je bezva (L)

ODPOVĚDĚT
Alena Edelsbergerová (BUBENO) ID 253674, mimibazar.cz/BUBENOcz (22.7.2011, 12:48)
Aj nám sa osvedčila najlepšie pri príprave jedla veľká elektrická panvica a plastové taniere a príbor....a inak sme jedlo pre deti rieili bojovo, týmto druhom:
http://www.lekarna.cz/hamanek-kv-kureci-maso-s-hraskem-mrkvi-bramb-250g/
Skúste posurfovať:
http://www.peknyden.cz/
http://www.kamsdetmi.com/
Pekný víkend, užite si to (L)

ODPOVĚDĚT
Vlaďka N. (Vlaďka83) ID 157835 (22.7.2011, 13:34)
Moc děkuji za internetové tipy, obzvláště kam s dětmi se mi moc zamlouvá, určitě něco vybereme. Pánev zvážím, mám jí doma, možná ji také přibalím. Doma v ní nevařím tedy vůbec. Díky za rady. Vlaďka (Y)

ODPOVĚDĚT
Lena P. (gregorekp) ID 275158 (22.7.2011, 10:48)
my mame v karavanu klasicke nadobi, mame ho ve skrinkach, ale na takove ty rychlovky a kdyz se nam nechce umyvat nadobi mame i plastove na vyhozeni, pribory mame plastove, jinak urcite pitnou vodu balenou, pokud v noci neni teplo tak je dobre mit vetrak s teplym vzduchem, koupili jsme velkou panvici elektrickou na ktere varime, bereme teda vzdycky i mikrovlnku a varnou konvici a to je tak asi vsecko . . . odp vyrazime taky s karavanem na vikend pryc (Y)

ODPOVĚDĚT
Vlaďka N. (Vlaďka83) ID 157835 (22.7.2011, 11:08)
Díky moc, plastové mě nenapadlo, určitě si někde nakoupíme malou zásobu. Používáte třeba protiskluzné podložky? Nebo ho nějak balíte do papíru? nebo prostě jen položíte do skříněk a ono to tu přepravu vydrží? Myslím hrnečky a talíře, sklenky jsem si vůbec netroufla zabalit :o) Mikrovlnku tam také máme a konvici jsem též vzala. Máme ale 2a půl letého syna, takže budu muset trochu vařit, an pytlíkovkách být nemůžem, nechci mu to dávat. Je tam plynový sporák, tak snad se to naučim. No, poprvé to bude asi bojovka než to všechno vychytáme. 8-| Ale díky. Mohu ještě vysondovat nějaká pěkná místa v ČR? Aspon trochu vhodná i pro malé dítě? Chtěli jsme do okolí Liberce, ale nějak nám tam ted zuří voda.

ODPOVĚDĚT
pavlína s. (PAVLUŠA) ID 70384 (22.7.2011, 23:39)
dobrý večer jezdíme od lonska také s karavanem poprvé jsem si vždy dopisovala co ještě potřebujem a stejně se vždy najde něco co nám ještě chybí . nádobí máme také plastové a i na jedno použití ,hrníčky jsem poprvé zabalila do papíru a dala do spodní skřínky , mikrovlnka , konvice , pečící trouba a na ven malej gril ,protože se nesmi rozdělávat ohen na zemi . fukar někdy je večer chladno , ted už máme i tv když je ošklivo aby se děti mohli zabavit když už nechtěji hrát žádné hry . Jezdíme na mácháč http://www.kemp-andrea.cz/ je to tam malé \ jsou tam většinou jen rodiny s dětmi my už tam máme karavan na stálo od června do srpna tak už berem jen na výměnu oblečení . jezdíme se 4 dětmi a NIKDY SE JIM DOMU NECHCE

ODPOVĚDĚT
Lena P. (gregorekp) ID 275158 (22.7.2011, 11:28)
podlozky zadne nemame, mame to jen zavrene ve skrinkach vcetne doz na kafe, cukr, sklenek atd a nic se nam nerozbilo . . . my mame 3 ditka, nejmladsi 17mesicu takze varime kazdy den, plyn. sporak mame taky, ale ta panvice nam prijde pohodlnejsi . . . jo poprve je to fakt nejhorsi, to pak zjistite co potrebujete nezbytne k zivotu na vikend, ale nebojte urco si to moooc uzijete (Y) my nebydlime v cr, tak Vam bohuzel neporadim, ale snad najdete nejake hezke kempy s prulezkama kde se maly vyblazni :-)

ODPOVĚDĚT