| Veronika H. (akin77) ID 54841 (2.6.2011, 16:23) |
Markéto, jakou hmotou potahuješ? Základ je nevyválet si marcipán moc natenko, protože pak nemáš z čeho vytahovat a začít je možná nejlepší na nějakém spíš hranatém tvaru nebo polokouli - kulatý klasika dort se mně osobně potahuje nejhůř, ale záleží na hmotě, kterou potahuješ, protože třeba WI se potahuje dobře i ten kulatý.
ODPOVĚDĚT |
| | Markéta K. (Kitkak) ID 56531, mimibazar.cz/kitkak (2.6.2011, 21:38) |
poprve jsem zkousela delanou ze suseneho mleka a pak jsem zkousela K2, ale jefakt, ze to asi moc valim.....
ODPOVĚDĚT |
| | | Veronika H. (akin77) ID 54841 (3.6.2011, 16:54) |
Ideálně aspoň na půl centimetru, kort v začátku. A K2 je hodně měkká, jestli máte horké ruce, tak možná i před potahováním nechat rozválenou placku chvilku "vychladnout" .
ODPOVĚDĚT |