alessia nebo bambinopolli - palmová riviéra
máte někdo prosím zkušenost? Nemůžu najít žádnou recenzi. Rozhodujeme se mezi těmito rezidencemi v Alba Adriatica. Za jakoukoliv zkušenost s dovolenou nebo tip na výlet v této oblasti moc děkuju! Jedeme do Itálie poprvé...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Věra H. (tatuli) ID 140677, mimibazar.cz/tatuli (24.5.2011, 8:45)
Dobrý den - byli jsme v Alba Adriatice před čtyřmi lety. Měli jsme smůlu na počasí - nebyl to žádný zázrak. Ale byla nás parta mladých lidí, takže jsme týden strávili plážovým volejbalem. Jinak podle mě je to opravdu klidná lokalita - na Čechy jsme za celý týden nenarazili ani jednou - žádný Bibione apod. Moře nemůžu posoudit, protože bylo díky počasí poměrně neklidné - hodně vln a zakalené. Ale co si dokonale pamatuju, tak žahavé medůzky - na ty pozor. Jinak ceny v restauracích bezvadný - pizza tam vycházela na stejný peníz jako u nás. Asi bych tam už podruhé nejela - je to tam hodně maličký. Spíš bych zvolila cestu víc na jih. Ale jinak to bylo OK.

ODPOVĚDĚT
Michaela H. (kishka) ID 156837 (24.5.2011, 9:04)
Moc dík... Bohužel si už nemůžeme moc vybírat, protože nejsou termíny. ALe budeme autem, tak můžem případně vejletit. Beztak si jedeme hlavně odpočinout a vyvalit se k vodě. Není v okolí něco, co by stálo za vidění? A který měsíc jste tam byli?

ODPOVĚDĚT
Věra H. (tatuli) ID 140677, mimibazar.cz/tatuli (24.5.2011, 13:12)
Nebyli jsme autama, takže okolí jsme opravdu neprozkoumali. Byli jsme v červenci - to počasí byl opravdu pech. Bylo to tak půl na půl - půl dne pršelo a fučelo a půl dne bylo hezky.

ODPOVĚDĚT
Katka P. (karavo) ID 204427 (23.5.2011, 20:06)
Super dovolená - letos tam jedem po druhé , pěkné bazény , palmová promenáda

http://www.ludor.cz/dovolena-italie/leto/marche/grottammare/rezidence-club-le-terrazze

ODPOVĚDĚT