![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/150430/10/a15450-1430381705.jpg) | Neya F. (neya) ID 15450, mimibazar.cz/neya (26.4.2011, 0:41) |
nadherneee proism aky mater recept na dobru polevu? ako docielite tieto tenke linie?
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/080125/22/a48770-1201297184.jpg) | Renata P. ((rendule)) ID 48770, mimibazar.cz/renatapeslova (upraveno 27.4.2011, 22:28) |
...děkuji . Polevu dělám klasickou - bílek s cukrem. Ale nic nevážím, jen bílek šlehám elektrickým šlehačem a přidávám moučkový cukr do požadované hustoty. Jednu polevu dělám řidkou tak, že když zvednu šlehací metličky, že se poleva pěkně srovná do vodorovné hladiny. Této polevy si odložím cca 2/3 (víc jí totiž spotřebuji) a zbylou 1/3 šlehám dále a přidávám cukr tak, aby poleva byla dostatečně hustá a vůbec nestékala. Polevami naplním celofánové sáčky, konce sáčků si uzavřu nějakým klipem, nebo gumičkou tak, aby poleva nemohla vytéci a pak rožek celofánového sáčku ustřihnu. Podle toho jak velkou část rožku ustřihnete, tak podle toho budete mít tenkou nebo tlustou linku. Takže u husté polevy stříhat rožek opravdu opatrně a jen trošičku. Hustou polevou si dělám okrajové linky a řidší polevou vyplňuji plochy. Po zaschnutí, můžete ještě tou hustou polevou ty bílé plochy opět ozdobit.
ODPOVĚDĚT |