RS Laguna Pasohlávky
prosím nemáte někdo osobní zkušenost
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Dasa H. (bamida) ID 129370, mimibazar.cz/bamida (22.3.2011, 13:03)
S tím křikem je to někdy hrozný,ale já zavolala v 24h na recepci ,a hned byl klid. Měla jsem malé děti a pubertáci si asi mysleli,že je kemp jejich *-) Ovšem křik jsem zažila i jinde-prostě se stačí ozvat. A jak to řeší v Pasohlávkách tak to bylo super (Y) nikoho nejmenovali. :-) (F)

ODPOVĚDĚT
Dasa H. (bamida) ID 129370, mimibazar.cz/bamida (22.3.2011, 12:58)
Co se týká vody-jela bych raděj v červenci. (plavec)Je to prostě velkej rybník. Vstup pozvolnej a na ležení tráva. Co mě zde vadí jsou pejsci na pláži i ve vodě. (pes),ale dá se najít i místo bez psů.Jinak je tam opravdu vyžití pro děti jak píše Eva. Není špatné tam jet pod stan-jinak tam jsou i nějaké nové dřevěné chatky-sice kousek od vody,ale jsou nové. Klidně napište na email-co vás zajímá-bydlím kousek od Pasohlávek , sem se chodíme koupat o víkendu a i na dovolenou. Nám se tam líbí a to mám celkem ČR projetou. (L) (plavec) (child2) (plavec) (child2)

ODPOVĚDĚT
eva č. (evahos) ID 146690 (22.3.2011, 13:17)
jo jo, S tím s vámi Dášo souhlasím. My byli 2 týden v srpnu a (plavec) (N) koupání pouze na vlastní nebezpečí / byli sinice / ale spousta lidí se koupalo a nijak to neřešili. Každopádně pokud chcete chatičku nebo bungalov, tak rezervovat určitě brzy,nebylo volné jediné místo :-| my měli naštěstí stan ^o) Jo a pro puberťáky je tento kemp naprostý ráj (Y) Je tam hodně živo a záleží na každém , co má rád a co na dovolené vyhledává (leto) my jsme chodili do kempu v podstatě jen přespat a trávili tam večery a na to to bylo (Y)

ODPOVĚDĚT
Monika H. (Hemberka) ID 109057 (22.3.2011, 12:42)
My jsme v kempu Pasohlávky stanovali asi před deseti lety, když jsme jeli s přítelem na motorkách na dovču. Stanovali jsme tam jednu noc a ráno v sedm prchali znechuceni pryč. Připadala jsem si,že stanuju u nás na náměstí, když jsou trhy 8-| 8-|Do dvou do rána vyřvávala hudba, nějaký magor tam mezi stany jezdil na motorce, kus od stanu stály stánky a různé automatové herny..............já mám ráda klid a hlavně na dovolené...........hrozně ráda vzpomínám na kemp Bítov u Vranovské přehrady, tam bylo nádherné stanování......................

ODPOVĚDĚT
eva č. (evahos) ID 146690 (22.3.2011, 12:08)
Evi přímo v tomto zařízení jsem nebyla, ale byli jsme v kempu merkur toto léto. No jak to popsat, pokud vám nevadí davy lidí a stálý ruch , tak je to super místo na rekreaci. Pro děti spousta zábavy vč.pouťových atrakcí , v laguně je i tobogán, spousta hřišť na co jen vzpomenete. Nákupní možnosti super, je vše vč. zmrzlin, kiosků, koblihárna, cukrová vata. Restaurací taky mnoho, my chodili do pizzerie, ta byla super, ale taky rybí atd.Kemp je tak veliký, že od centra, /hned za vjezdem / je to na druhý konec cca/ tam je letní kino/ cca 15-20min pěšky svižnou chůzí. Já osobně jiný tak veliký kemp neznám. Co se týká sociál. zařízení, tak naprosto v pohodě.Jen večer všude poházený papír, ale za to si můžou rekreanti sami. Sprchy super vyřešené, 2min/10kč. Teplá voda vždy. Myslím, že právem mají 4* Je to také ale samo zřejmě velký tahák na peníze :-( A chlubí se tím, že jsou nejjižnější kemp v čechách a t

ODPOVĚDĚT
Eva B. (evikb) ID 16872, mimibazar.cz/evikb (22.3.2011, 10:54)
http://www.pasohlavky.cz/cze/laguna/default.htm

ODPOVĚDĚT