Holky, čím osadit budoucí fontánku?
Orientovaná na JZ, ale odpoledne už pěkně ve stínu díky zahradnímu domku.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Žaneta K. (Zannny) ID 101950, mimibazar.cz/zannny (3.3.2011, 18:30)
Záleží, kde se bude držet voda....s vodníma kytkama nemám zkušenost....ale určitě se tam bude dařit kapradinám a bohyškám, je spousta druhů a velikostí. Nějáké travině by se tam určo taky dařilo....a do těch truhlíků...to bych asi vsadila na brslen, buxus a podsadila to skalníkem......na zimu to bude potřeba chránit, hlavně ten buxus...aby to bylo veselejší, šlo by to sem tam dát nějákou sezoní kytičku. Na té zdi by se mohla pnout hortenzie. S čerpadlem nemám zkušenost......Do šutrů by šly dát netřesky.....záleží, kolik by tam šlo slunka....jinak jim stačí hrska hlíny mezi šutrama (F)

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (3.3.2011, 12:05)
mě se strašně líbí vodní kosatce, ale nesplývají, do truhlíků netuším musela byste to na zimu uklízet, aby to nevymrzlo, chce to něco neopadavého, abyste nestrávila podzim vybíráním listí ,-)

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (margaret78) ID 159614 (2.3.2011, 21:03)
Shora chci dát betonové koryto s truhlíky a nějakými pnoucími květinkami (poraďte, co by hezky splývalo dolů a zakrylo ten beton). Vzadu ke zdi jsem na podzim utrhla jen tak kus břečťanu a zasadila- pokus, asi nepřežil. Přežil by šlechtěný? Nebo díky přesahu střechy tam nic neporoste. Co mezi kamínky (není tam hlína)? Na hadici se chystám navléct bambusovou tyčku a voda bude stékat dolů. Jo a jaké čerpadlo?

ODPOVĚDĚT