jak vykuchat
ahojky holky moc prosím o pomoc, včera jsme byli na mysliveckém plese, prvně jsme v tombole vyhrály kačenu, co s ním?? jak očistit ?? a hlavne tady na jaký způsob připravit??? kance atd. už jsem dělala, ale kečenu nee kuju předem
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Kateřina Š. (kačena) ID 38, mimibazar.cz/kacena (24.1.2011, 21:30)
vyhodit a koupit naporcovanou v sámošce ,-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Martina K. (máculka 01) ID 135491 (24.1.2011, 20:00)
Taky doporučuji stáhnout. Vyhrála jsem ji loni spolu se srnkou a kamarád myslivec nám to celé dělal. Ale naše kačena měla malinko masíška a asi 8 broků v sobě ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Petra F. (bulina) ID 33924, mimibazar.cz/bulina (23.1.2011, 22:57)
oapřit a oškubat.Ttaí je myslivec,takže zvěřina se u nás jí dost často :-) :-)
A můj oblíbený recept:
Rozčtvrtit,osolil,opepřit,drcený kmín,pak hodně cibule na kolečka a dost čeneku nakrájet.Podlít vodou a hodit do trouby.Sosík je výbornej!!!!!A příloha chleba nebo brambory :-) :-) :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Markéta Š. (brouk1975) ID 297884 (23.1.2011, 21:28)
Mám doma myslivce, čile mě zásobuje kachnami, bažanty a zajíci. Kachnu nasucho oškubat a upéct.

ODPOVĚDĚT
Iveta K. (Sofis) ID 97517 (23.1.2011, 21:12)
Hani pokud se nechcete babrat se škubáním - tak jen nahrubo a potom stáhnout z kůže a svíčková z ní je výborná. Vyzkoušeno. papa Iveta

ODPOVĚDĚT
Lada T. (eladealala) ID 318368 (24.1.2011, 13:28)
:-o :-o :-o :-o :-o kačenu stáhnout z kůže?????? :-o :-o :-o :-o :-o
a připravit se o tu delikatesu - do zlatova opečenou kůžičku????

ODPOVĚDĚT
Dagmar Ř. (Šmodrchlík) ID 48357 (23.1.2011, 21:03)
Oskubat, prip. oparit a oskubat - u nas to byla vzdycky prace deti a ja ji od malicka nenavidela. :o) Casto byva sucha, tak nalozit se slaninkou treba na vine a upect. Jo a pozor na broky. :-D

ODPOVĚDĚT
Hana K. (kkhanci) ID 81807 (24.1.2011, 14:33)
děkuju moc za rady v sobotu se na to vrhnu

ODPOVĚDĚT