Návrh kuchyně
Prosím o rady co by jste změnili:))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
LENKA H. (NEJDE) ID 194735 (9.1.2011, 11:16)
Leni mě se to celkem líbí,ale co zkusit špajz na šikmo.My to tak měli původně jako vy a nakonec jsme to vyřešili tak.I lednice tam sedne dobře a ve špajzu je nakonec místo úplně stejně.Zkuzte se podívat ke mě do kuchyně. :-$ :-$ :-$

ODPOVĚDĚT
Pavla G. (pavlags) ID 89188 (9.1.2011, 1:13)
Tak já bych také zrušila špajzku. A potom by se mi dřez také líbil pod oknem, už jen proto, že máte velice malou pracovní plochu mezi dřezem a sporákem a tam se toho dělá nejvíce. A jeden detail navíc, pokud by to nešlo, dejte si alespoň myčku dál od šikmé skřínky s dřezem, aby jste při otevřené myčce do ní měli lepší přístup od dřezu a lépe by se vám tam dávalo špinavé nádobí. Tak a ještě jeden drobný detail, já nemám ráda kolem okna plné skříně, vypadá to tak neukončeně, zvolila bych kolem okna otevřené zkosené koncové skřínky - na levé straně a na pravé rohovou otevřenou bez dvířka policovou, ale to je jen můj pocit.

ODPOVĚDĚT
Klára K. (MANAMI) ID 327511 (8.1.2011, 23:02)
Souhlasím s paní pode mnou. Známí mají taky vyzděnou špajzku v moderní krásné kuchyni a strašně to opticky ubírá prostor a jsou to rušivé dveře navíc. Dnes jsou skvělé spížní skříňky a je potřeba při zařizování kuchyně myslet designově trochu napřed, protože je to věc na dlouho. (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka C. (Obchůdek pro radost) ID 83886, mimibazar.cz/Obchudekproradost (8.1.2011, 22:11)
Je to pěkné, ale dřez bych si dala pod okno, myčku bych dala vestavnou a já osobně bych zrušila tu spíž, tedy jestli to vyzděné je spíž. Tak nějak to tam trčí a ta lednice vedle toho vypadá divně. Nechala bych linku dojít volně až k té lednici a spižní skříňky volila nějaké výsuvné.

ODPOVĚDĚT
Andrea B. (ajaaagi) ID 247814 (8.1.2011, 21:59)
Leni,máte to moc hezké,jen bych možná dala vestavnou lednici,aby tam tak netrčela,ale možná už tam asi budete mít málo místa na průchod?? Musíte vyměřit a horní skříňky bych dala stejné (Y) (Y) a v tom kamrdlíku je co?? jsem zvědavá ,-)Jo a myčku bych Vám doporučila také vestavnou. Mě takle kouká pračka a teď si říkám,že mohla být také schovaná za dvířky.

ODPOVĚDĚT