| Barbora G. (NATUSEN) ID 50976, mimibazar.cz/Natusen (16.5.2010, 21:32) |
Já taky, hlavně na ryby
ODPOVĚDĚT |
| | Kateřina V. (Katybety) ID 132629, mimibazar.cz/katybety (16.5.2010, 21:55) |
Baru a v létě když se griluje ,tak dělám přílohu k masu brambory ve slupce povařím asi deset minut,pak se scedí, každá brambora se palcem trochu natrhne,potře dižonskou hořčicí,posype hrubou solí,zapíchne se do ní snítka rozmarýny,zakápne se olivovým olejem a dá se to do trouby zapéct .Nemá to chybu určitě vyzkoušejte
ODPOVĚDĚT |
| | | Barbora G. (NATUSEN) ID 50976, mimibazar.cz/Natusen (16.5.2010, 21:57) |
Káťo, tak to musí být lahůdečka Mě by to stačilo i bez grilovanýho masa To si musím zapamatovat a jak budou nové brambůrky, hned vyzkoušet Díky za typ
ODPOVĚDĚT |