PRO DOMČU
ahoj holky, tak konečně jsem vytáhla fotku chaloupek taťkovi z mobilu. Nakonec jsme upekli nové perníčky a tohle je výsledek, nic moc, ale byl to první pokus, příště se polepšíme.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
VLADKA P. (BOBRIK1) ID 42341, mimibazar.cz/bobrik1 (31.12.2009, 9:10)
(L) (hello) LEONKO MOC DĚKUJEME DOMČA JE UNEŠENÁ,MOC SE JIM POVEDLA I CHALOUPKA I PERNÍČKY PRÝ HLAVNĚ SRDÍČKA.MÁTE ŠIKULKY. (Y) (Y) JÁ LETOS PEKLA JENOM 26 VÁNOČEK ALE BYLO I HŮŘ PŘED 2 ROKY JICH BYLO 38.NA PERNÍČKY U NÁS NĚJAK NEDOŠLO,ALE JAK TU HOLKY ŘÍKAJÍ PŘÍŠTÍ VÁNOCE PRÝ POŠLOU TAKY FOTO DOMEČKU 8-| +o( NO NAZDAR TO BUDE BUGR V KUCHYNI. ;-) ;-).JSTE MOC HODNÁ DĚKUJEME ZA (Y) FOTEČKU.ZDRAVÍME CELOU RODINKU.UŽIJTE SI SILVESTRA A DO NOVÉHO ROKU VÁM VŠEM PŘEJEME ZDRAVÍČKO,ŠTĚSTÍČKO A MOŘE LÁSKY.VLADKA A BANDA LOUPEŽNÍKŮ. (L) (L) (L) (silvestr) (silvestr2) (silvestr) (silvestr2) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Leona P. (Loloka) ID 108481, mimibazar.cz/loloka (31.12.2009, 9:38)
halo, halo,
zdravíme z Přerova a také Vám všem přejeme hlavně hodně zdraví a spoustu elánu a energie :-). Náš taťka právě přišel z práce, tak ho necháme trošku odpočinout a vyrazíme do přírody, chtěli jsme se Zuzkou na lyže, přála si je od Ježiška, tak ať vyzkoušíme, co v ní je :-$, ale v noci tady pršelo, takže budeme muset vyrazit jen na vycházku. Mějte se moc hezky, užívejte a radujte se a všechny zdravíme (hello)
(D) (novy rok)

ODPOVĚDĚT