:-))))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (19.8.2009, 22:08)
Ciao teto nase !!!! moooc dekujeme...maminka se tam taky stale kocha fesakama..ale nesmime nic rict tatkovi ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)ne ne opravdu jsou tam fesaci.....tak to musime hned k Vam okoukat fotecky z Italie..jak jen bude vice casu..doufam, ze se Vam tam libilo..my jsme letos byli na Sardinii a byli jsme uneseny...strrrrraaasne krasne tam bylo...jela bych hned znovuuuuu :-$ :-$ :-$ :-$ :-$dekujeme za hubanky a i my posilame (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K)a hooodne morsky slane (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka J. (lenousek) ID 12653, mimibazar.cz/lenousek (19.8.2009, 20:53)
Ahoj fešáku [A], letos jsme byli zase v Itálii a musím říct, že jsou Italové opravdu pěkní :-$ ;-), prostě jako ty, Salaminko. Posíláme ti moře pusinek (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) Ahooooj (pusa) (pusa)

ODPOVĚDĚT
monika G. (jacoubek) ID 94591, mimibazar.cz/jacoubek (25.5.2009, 18:43)
Francesco, utíkej k mamince a pověz jí, že jí z Mostu posíláme pusu a přejeme vše nejnej k svátku :-)
(hello) (L)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (26.5.2009, 7:47)
Monco dekujuuuuu moc (F) (F) (F) (F) (F) (F)udelali jste mi velkou radost...posilame plno plno pozdravu od nas ze severu ze Sluknova (K) (K) (K) (L) (L) (L)ted se pomalinku chystame na masinku, pracuji az zitra, tak mame naplanovany na dnesek vlacek...to bude neco....krasny slunickovy den dneska..my jsme vcera uz (child2) (child2) (child2) (child2)plavcili v bazenku (L) (L) (L) (L) (L)Viola se Salaminkem.. (K) (K) (K) (K)Jakoubkovi

ODPOVĚDĚT