konec všem krásám :-( ????
holky,nevím jestli o tom už víte,ale narazila jsem na diskusi "Co nepatří do bydlení" víte že admini mažou fotky našich výtvorů ?? že prý to nepatří do bydlení a taky všechny krásy co jsem si pořídily, ty si prý máme dávat do úlovků - dále viz kom
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 19 komentářů
Aleš M. (Aleš) ID 2 (4.3.2009, 19:00)
zatim jsem veci, ktere patri do hobby a sberatelsvi prerazoval, ale kdyz jste tak "mile", tak uz je budu priste rovnou mazat. zajimave, ze na slovensku vecmi z hobby sekci bydleni nikdo nezahlcuje. tady jste se to naucili, protoze to nebylo hobby nahore v liste. schvalne jsem vam tam pridal i odkaz hobby a mate tam i stejnou moznost odpovedi jako v bydleni. tak se prosim nad sebou zamyslete a prestante zbytecne prudit. je to jen o lenosti nekterych jedincu, ktere na to musim extra upozornovat. v krajnim pripade vam musi zakazat vkladani rodinnych fotografii.

ODPOVĚDĚT
Mária T. (mariafa) ID 168135 (5.3.2009, 9:51)
na slovenku je to pekne všetko na svojom mieste
/no až v poslednej dobe na... ale to bolôo odkukane tuna..../ :-$
a tuna je to tiež teraz pekné prehladnéééééé (Y)

ODPOVĚDĚT
Lucie A. (papaaja) ID 56577, mimibazar.cz/papaaja (4.3.2009, 20:46)
já myslím, že to nebude tak žhavé.. +o(
to jen paní Petra se tak rozohnila.. (6)
ostatní maminy snad bude tolerantnější a nebude je tak zatěžovat zvyknout si na malou změnu.. :-$
netvrdím, že jsem z toho nějak odvázaná, ale za rozčilování a napadání jiných to nestojí.. (facky)
p.s: HOLKY, TO PŘECE ZVLÁDNEM !!! (L)

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (kativas) ID 22727, mimibazar.cz/kativas (4.3.2009, 8:21)
...admini mají pravdu. Tolik debat o tomto tématu a stejně je v bydlení plno...seznam originál vůní, nechce někdo tapetu, ještě mám lucernu... (comp) (N) (N)

ODPOVĚDĚT
Petra M. (pett*) ID 81, mimibazar.cz/pett (4.3.2009, 13:43)
samozřejmě !!!! protože kam jinam patří tapeta než do bydlení ??? A jestli kámošíte s adminama, choďte si diskutovat s nima do jejich diskuse. V životě byste toto nenapsala, kdybyste právě věděla, že už tu třeba několik dní zaběhnutá parta řeší vliesové tapety a tak tu nikomu nepřijde divné, že někdo jiný napíše "holky, zbyly mi" Ale proč si trochu nezaprudit, že ?? a nezrušit vše, co potěší dušičku jen proto, že si budu dokazovat vlastní pravdu. Jestli to vám nebo adminům vážně tolik moc vadí, navrhuji tyto sekce zrušit úplně a bude klid. Bude spouuuuusta místa na serveru, kluci budou mít po problémech ale možná taky po prvenství v anketách. A my půjdem o dům dál tak jako to už spousta holek udělala.

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (kativas) ID 22727, mimibazar.cz/kativas (4.3.2009, 17:01)
Vyjádřila jsem svůj názor, nevidím v tom žádné prudění. Na to ty komentáře jsou....Nikdy se nemůže shodnout všechny.....jdu si koupit nějakou tapetu |:o) |:o) |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Romana K. (Romulka) ID 19952 (4.3.2009, 8:03)
Peťko, to si tak nesmíte brát. Admini mají v něčem pravdu, pokud je tady toho moc, nikdo to netřídí a zahlcuje jim to paměť, tak jak to jinak vyřešit. Já chodím také každý den na bydlení, už asi půl roku a je pravda, že jsem vždy koukala na prodejní věcičky, aukce a teď už téměř jenom na bydlení, hobby, atd..,ale nějak mi nepříjde, že bych v poslední době byla o něco ošizena. Kouknu vždycky tam i tam a stojí mě to jenom jeden klik myší, abych se dostala na jinou sekci. A k tomu se mi hrozně líbí, jak udělali návody, to je bomba, alespoň už nebudu hledat v bydlení a vymýšlet, jak to bylo popsané a jestli to bylo tam nebo tam... Takže hlavu vzhůru, ono je to jenom otázka zvyku (F) Teda to je alespoň můj názor (child1)

ODPOVĚDĚT
Mária T. (mariafa) ID 168135 (4.3.2009, 11:04)
ano ja som sa už sice vyjadrila, ale je to len ZVYK

ODPOVĚDĚT
Lucie A. (papaaja) ID 56577, mimibazar.cz/papaaja (4.3.2009, 8:33)
souhlasím.. :-$ jako byste mi přečetla myšlenku.. (L)

ODPOVĚDĚT
Věra Č. (bony) ID 12612, mimibazar.cz/bony (4.3.2009, 8:29)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Martina K. (woofer) ID 166052 (4.3.2009, 8:02)
Taky jsem to včera četla.Dokonce mi z bydlení i pár fotek zmizelo.Nevadí mi dávat fotky do sekce hobby,ale ty krásné komentáře pod fotkama zmizí.Nejhorší je,že jsem vkládané fotky hned mazala,tak mám teď o zábavu postaráno. A Petro,reagovat na komentáře už znovu jde,ale jen 5krát. (hadka) (hadka) (hadka) (L)

ODPOVĚDĚT
Naďa M. (Filďa) ID 52663, mimibazar.cz/filda (4.3.2009, 9:43)
Marti,ale když si přeřadíte fotky z bydlení do hobby,tak vám komentáře pod fotkama nezmizí :-$,když dáte u fotky co máte v kategorii bydlení-upravit a odkliknete hobby a upravit,tak se vám přeřadí do kategorie hobby i se všema komentářema co u fotky máte :-$ A odpovědět na komentáře jde i v kategorii hobby :-)

ODPOVĚDĚT
Martina K. (woofer) ID 166052 (4.3.2009, 14:54)
Tak to teda nevám,co dělám špatně *-) *-) *-),ale mě to takhle nejde.Už jsem to totiž zkoučela a fotka se mi v hobby neobjeví.A dělám to přesně tak,jak to popisujete vy 8-| 8-| 8-| (L)

ODPOVĚDĚT
Naďa M. (Filďa) ID 52663, mimibazar.cz/filda (4.3.2009, 16:45)
Tak to netuším proč vám to nejde *-) já si takhle z bydlení pár fotek do hobby přesunula a mám je tam i s komentáři :-$

ODPOVĚDĚT
Martina K. (woofer) ID 166052 (4.3.2009, 18:33)
Huráááááááááá,už jsem na to přišla (L)

ODPOVĚDĚT
Jana J. (Hafouš) ID 81289, mimibazar.cz/hafous (4.3.2009, 6:58)
Tak to je velikáááá škoda.Každej den jsem se těšila,jak se tu budu kochat krásnýma výtvorama a inspirovat se tak pro vlastní tvorbu :'( :'(Pokud nám naše fotečky nechají v "úlovcích",tak je budeme dávat tam.Přeci se neošidíme o tu krásu??? :-) :-) :-) :-$ (Y) (Y)Holky,jen se nenechte odradit a vkládejte dál.Budu se znovu mít na co těšit (L) (L) (L) (L) (F) (F) (F) [A]

ODPOVĚDĚT
Petra M. (pett*) ID 81, mimibazar.cz/pett (upraveno 4.3.2009, 2:23)
prý Aleš už promazal prvních 10 stránek a starší fotky si máme přeřadit nebo skončí stejně :'( :'( :'( Chápete to ?? Jako by nestačilo, že nám zrušili odpovědi na komentáře +o( Já prostě nemám slov :-# je mi tááááák smutno
tak pardon, všimla jsem si, že odpovídat na komentáře už se opět dá. Ale stejně se nám tu všemožně snaží rozbít tu naši "rodinku", takže žádné ovace si nezaslouží.

ODPOVĚDĚT
Mária T. (mariafa) ID 168135 (4.3.2009, 2:31)
no ja sa do to zapojím, man tiež upozornili že foto čo nepatrí do byvania mam presunut do hobby /KAM PATRIA/ alebo my ich zmažu
komentare funguju a su prehladnejšie ako boli :-$
a spravili aj pekne hore sekciu HOBBY, BYVANIE, NAVODY
je to ovela prehladnejšie ako to bolo aspon mne sa po tych nadavkach teraz toto čo je vidí ok, lebo niektore veci z Byvania PATRIA do hobby, nerozumiem prečo niekto nemože sa chodit pozerat aj tu aj tu
- aj ja som vkladala moje šite vytvory tu na českom MMB do byvania ale na slovenskom pekne do hobby len niekto to tu takto divne poplietol a je to len sila zvyku
- myslim si že je to veštko pekne prehladné a HOBBY je HOBBY a BYVANIE je BYVANIE

ODPOVĚDĚT