Koupelna-tedy aspoň stěna
Děláme co není vidět. Aby na nás sousedka neposlala stavební úřad.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Renata N. (Reny 05) ID 73164, mimibazar.cz/reny05 (29.7.2009, 10:12)
Koukám že ten váš je taky šikovnej :-$ (clamp)
A sousedy si nevybetrete, máme taky podobnou lahůdku +o( držím palce ať se to brzy vyřeší (Y) (hello)

ODPOVĚDĚT
Monika U. (moncaull) ID 35289, mimibazar.cz/moncaull (22.4.2009, 20:30)
ZABIJEME SOUSEDKU VE SPÁNKU ^o) ;-) TO VÁM NEZÁVIDÍM MI MÁME SUPROVÉ DRŽÍM PALEČKY (Y)

ODPOVĚDĚT
Jitka V. (nofik) ID 70354, mimibazar.cz/nofik (upraveno 13.2.2009, 13:01)
Tak to,aby jste u toho byli jako myšky,když máte tak milé sousedy.My to také známe,volají na nás stavební úřad kvůli blbostem na které ani stavební povolení není potřeba,uředníci vždycky kouknou a nemají,co by,tak napíší zprávu,že neshledali nic,čím by jsme porušovali st. zákon.Soused už je totiž na úřadě známý,jako notorický stěžovatel,dokonce si už stěžoval i na úředníka st.úřadu,tak naposled k nám na šetření s ním přijela i jeho nadřízená a doporučili nám at' už se obrátíme na soud,že tady už se neřeší stavební věci,ale my jsme neustále sousedem obtěžováni a zasahuje nám svým šmírováním do soukromí.Dokud byl barák schátralý škaredá fasáda,starý okna...tak se na nás mile usmívali,spíš bych řekla vysmívali za rohem (oni už měli všechno nově hotový) a bylo všechno v pořádku.Jakmile začalo být u nás vidět,že se baráček mění do krásy,udělali jsme nové okna a pak i fasádu,prostě to co bylo zvenku nejvíce vidět,tak začali do nás vyvrtávat ,fotili si náš barák a posílali to na stavební úřad.Není ještě všem dnům konec,přes zimu,je vždycky chvilu klid,ale tradičně na jaře,zase začnou a to dokonce leze soused ,,úchyl" po střeše,jen,aby se nám mohl podÍvat do dvora.Tak vám přeji pevné nervy,vím co to je se sousedama za patálie,už jsem to několikrát obrečela a byla z toho pěkně vynervovaná a pokud to bude pokračovat,takto u nás stejně jednou skončí u soudu.

ODPOVĚDĚT
Monika Holá (moohoo) ID 168820 (13.2.2009, 20:14)
Jituš, přemýšlím jetli nejste náhodou sousedka s tou naší čarodejnicí. U nás to je do písmene stejné. Jen jsme ještě navíc byli už 3x u přestupkové komise. Dokonce jsme museli odházet 20cm hlíny od jejího plotu. Každý jen říká "kdyby to byla moje sousedka, já bych......" , ale kdo si to nezažil, tomu se to mluví. :-(

ODPOVĚDĚT
Jitka V. (nofik) ID 70354, mimibazar.cz/nofik (13.2.2009, 21:23)
Jsou to hrozný lidi,ale stejně je to všechno jen a jen závist.No naši sousedi je zase všechny zvou k nám,na místní šetření už u nás byl starosta,statik a několikrát stavební úřad.Vždycky napíšou dopis,aby st.úřad prošetřil naše stavební úpravy,že oni nám prý k ničemu souhlas nedali a ,že něco děláme a oni neví co.Držím palce,tak alespoň víte,že v tom nejste úplně sami.Jestli máte sousedku nějakou starší babku,tak bude třeba za pár let klid,to ten náš soused má jen něco přes 50 let,takže tady bude ,,smrdět" ještě docela dlouho.Ještě,že tu máme MMB a můžeme si navzájem postěžovat.Mějte se hezky a přeji hodně síly a dobré nálady,ta vždycky takové lidi nejvíc naštve. :-) :-) (D) (L) (flower)

ODPOVĚDĚT
Kateřina N. (Katulka3) ID 19003 (13.2.2009, 11:59)
držm Vám palce ať to máte brzy hotové, zrovna dáváme do kupy baráček, zedníci makaj na omítkách, ale máme hodné sousedy což je vždycky důležité, zedník je zrovna sousedův švagr, a paní od vedle nám zase plete ponožky ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Monika Holá (moohoo) ID 168820 (13.2.2009, 20:19)
Katuš, i když by se to nemělo, tak Vám závidím. Je to síla, když jsem se dala po dvou letech do kupy po prvním porodu, už bych chtěla dalšího prcka a pořád čekám na vysněný děcký pokojíček. Máme 2+1 u rodičů a přitom mi vedle stojí dům s pracovnou a dvěma koupelnama, s děckým pokojíčkem větším než celé naše nynější bydlení a stále na něm nemůžu udělat novou střech!!!! 8o| Nejradši bych někoho... (6) :-# :-@

ODPOVĚDĚT
Jitka V. (nofik) ID 70354, mimibazar.cz/nofik (13.2.2009, 21:28)
To všechno je kvůli střeše?Myslím,že je ted' nový stavební zákon a takovéto doprošování u sousedů,jestli si můžete udělat novou střechu si myslím,že už neplatí,důležité je to co řekne stavební úřad. (F)

ODPOVĚDĚT
Monika Holá (moohoo) ID 168820 (14.2.2009, 7:42)
Ona už podala tolik stížností na SÚ, že sme museli stáhnout projekt. dokumentaci a budem žadat znovu.Paní co dělala naší obec, to vzala a předala to nějakému clapovi, protože ta naše sousedka po ní jen řvala,rozkazovala a vyhrožovala. (6)

ODPOVĚDĚT