tak máme zatím deset druhů
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
VOJTĚCH B. (radostznakupu) ID 4003, mimibazar.cz/radostznakupu (16.12.2008, 17:22)
tééda ty jsi šikulka, já snad začnu péct koncem tohoto týdne :-# :-D :-D :-D :-D teda my už s májou pekly, ale jaksi jsme to snědli :-D :-D :-D prosímtě, co to je za kávová zrna????? (L)

ODPOVĚDĚT
Hana M. (fazolkaa) ID 8751, mimibazar.cz/fazolka (16.12.2008, 19:35)
(hello)Ahoj holky,kdepak se schováváte,že vás není vidět ;-)Ty zrníčka a ježečci jsme dělaly podle receptů z MMB-tak jukni inspirace je tam mraky :-)Snad se Mája do (stromecek) uzdraví,už to vidím jen co Terča nastoupí do školky,tak to bude stejný +o(Tak holky moc vás zdravíme a těšíme se (hello)H+T (X)

ODPOVĚDĚT
VOJTĚCH B. (radostznakupu) ID 4003, mimibazar.cz/radostznakupu (18.12.2008, 9:29)
Máš pravdu, je to tou školkou :-( vždy jak domarodí, tak ji na radu dr. nechám ještě týden doma, aby se organismus trochu posílil, ale přesto ve školce vydrží jen týden, dva, tak teď do Vánoc ji nechám doma aby už nic nechytla, i když Vojta by chtěl aby šla do školky... Včera jsem pekla, tak už mám taky cukroví, jen perníčky, čokoládové, kávové a ježečky, to nám bohatě stačí, pak ještě něco nepečeného a možná linecké :-$ vojta má alergii na mlíko tak musím nahrazovat sojovým, krém jsem dělala z hery, a soj. mlíka, ale je dobrej (Y) už po nocích začínám i balit dárečky (darecek) tak to začíná i u nás vrcholit, vojta zakázal máje kupovat pod (stromecek) hračky, ale to víš, že jsem něco pořídila, teď má adventní kalendář PONYVILLE a krásně si s tím hraje, tak jsem rychle objednala čajovou konvici ponyville, a bude mít jetě panenku, jinak spíš nehračky - brusle, toustovač ;-) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT