VÁNOČNÍ BESÍDKA
Moc se nám to líbilo ;o)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Hana K. (Taneční svět) ID 35152, mimibazar.cz/Tanecnisvet (21.12.2008, 20:13)
(F) (F) (F) (F) (F) (F) Petruško, užívej krásné miminkovské období malé berušky, pak už bude jen starost a starost, škola a učení a škola a hlídání..... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Teď je to krásné, začne lézt, pak chodit, mluvit a to je na dítěti to nejkrásnější, ty viditelné pokroky, co malý človíček umí v tak krátké době zvládnout, uvidíš. Vždyť to znáš u Martínka :-) :-) :-) :-)
Tak se mějte moc hezky a hlavně si užívejte klidu a pohůdky, jako u nás. Byli jsme dnes na pohádce v kině, zítra jdeme na návštěvu ke kamarádce, neviděly jsme se snad půl roku a bydlíme ve stejném městě, prostě není čas ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Posíláme Martínkovi a Vanesce 1000000 (K) (K) (K) (K) (K)
Hanka a berušky (child1) (child1)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrus) ID 12870, mimibazar.cz/petras (20.12.2008, 22:09)
AHOJ ŽENSKÝ NAŠE (hello) (hello) (hello), DÍKY ZA KRÁSNÉ PŘÁNÍČKO (L) (L) (L), ZROVNA JSEM NA VÁS DNES MYSLELA A TY JSI MĚ S PŘÁNÍM PŘEDBĚHLA :-D. KÉŽ BY TA MOJE HOLKA BYLA UŽ TAK VELKÁ JAKO ELI (X), DNES ZASE ŘÁDÍ :'( (child7)- MARTÍNEK UŽ SE NA VÁNOCE NEMŮŽE DOČKAT A JÁ TAKY (pack) (pack) (pack) (banky) (kolednici) (darecek) (G) (G) (G). PŘEJEME VÁM ŠŤASTNÉ A VESELÉ SVÁTKY, DĚTEM BOHATÉHO JEŽÍŠKA A (novy rok) (L) (L) (L) (L) PETRUŠ (mamca)S RODINOU (Z) (Z)

ODPOVĚDĚT