S bráškou :-)
Juráš zkoumá :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Andrea K. (Ajax27) ID 71614, mimibazar.cz/ajax27 (2.12.2008, 20:34)
Jiříku, hezky se o Michela starej a dávej na ně s mamkou pozor! (child5)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petruskasen) ID 125574, mimibazar.cz/petruskasen (1.12.2008, 13:54)
Miško, gratuluji, krásní chlapečci. A zároveň vás obdivuji, dvouletý rozdíl mezi dětmi - to bude asi fuška. Naše Justýnka má 9 měsíců, teď má to období všude vlezu a všechno vyházím.Zrovna dnes na sebe vylila plnou konev (na květiny) vody, samozřejmě i na lino a koberec.Také už stihla převrátit palmu i s květináčem, hlína zase na koberci apod.....Je toho někdy až nad hlavu, ale jinak je to náš [A]stejně jako vaši chlapečci.
Přeji spoustu krásných zážitků s vašimi dětmi! (Y) Petra

ODPOVĚDĚT
Michaela S. (mmiisanek) ID 33847 (1.12.2008, 14:02)
Peťko, děkuji. No zatím se to nějak dá, jelikož mimisek pořád hajinká, ale taky nebude spinkat pořád. Naštěstí nám Jurášek pomáhá a pořád lítá kolem Michaelka a volá mimi, mimi...ale určitě přijde čas, kdy toho budu mít nad hlavu ;-) Jsem ráda, že kluci mají od sebe rozdíl 2 roky, snad si budou blízko a budou si rozumět. *-) Myslím si, že ten první rok bude nejhorší, že bude obtížný, ale potom už to bude fajn. (C) (C) Koukala jsem se na Justýnku a je kouzelná. Přála jsem si, aby druhé dítko byla holčička, ale přírodě člověk neporučí (child5)

I vám mnoho krásných zážitků s Justýnkou a šťastné a veselé prožití svátků vánočních, bohatého Ježíška přeje Míša s rodinou (santa) (stromecek) (andel) (andel) (vanoce)

ODPOVĚDĚT