zamilovala jsem se :0)
Prodávají jej na inzerát.Manžel,zatím říká ne! Dovezly by jste si ho,pokud by druhý nesouhlasil?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Gabriela K. (personal) ID 58283, mimibazar.cz/personal (28.11.2008, 13:10)
Pavčo,

my to s dcerou tak udělaly :-$...asi 3 dny s náma manžel nemluvil, ale pak se k němu ta malá chlupatá kulička přivinula a olízla a od té doby jsou nějvětší kamarádi. Jezevčík je úžasnej pejsek, který miluje svou rodinu a na cizí si těžko zvyká (&)...ale na druhou stranu je velice trvdohlavý a u nás se stal vůdcem smečky, pardón rodiny :-D :-D :-D. Pořádně si to ale rozmyslete, je to úvazek na dlouhá léta *-)

...dejte mi vědět, jak jste dopadla...hezký den a haf...vlastně (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Andrea Š. (denny.kal) ID 31750, mimibazar.cz/dennykal (28.11.2008, 12:23)
upřímně? nedovezla!!! je to krasavec, vím o čem mluvím měla jsem ho 12 let...život s jezevčíkem je někdy hooodně těžký, je to osobnost, ON se stane hlavou rodiny ne vy, vše pak řídí dle něj, na druhou stranu je to miláček s velkou psí duší, ale jak říkám, už bych do toho znovu nešla, jezevčíci jsou náchylní na páteř a i v tom vím o čem mluvím, ale rozhodnu tí je určo na vás (hello)

ODPOVĚDĚT
Pavlína J. (pavlisko) ID 1428, mimibazar.cz/pavlisko (28.11.2008, 12:29)
:-) před dvěma lety nám umřel jezevčík.Byl tvrdohlaví,ale hrozně hodný.Tady ten,jako by mu z oka vypadl. (F).
Pravda je ,že poslední roky chodil na elektro léčbu,protože záda ho trápily.
Tady na toho se nemůžu vynadívat. (K) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Andrea Š. (denny.kal) ID 31750, mimibazar.cz/dennykal (28.11.2008, 14:59)
jo jo, záda, to je problém, nesmí chodit do schodů...., záda i u nás byla důvodem, proč jsme o pejska přišly, bylo to 12 úžasných let...ale znovu bych do toho nešla, je to hezký, ale hrozná odpovědnost a celodenní starost, jako každý pejsek, zvážení je na každém, takhle to vypadá mile, přítulně, roztomile....ale umí dát pěkně zabrat, ta jeho hlavička paličatá...

ODPOVĚDĚT
Jitka B. (jitka137) ID 129471 (28.11.2008, 12:22)
(Y) (Y) (Y) (Y) jééé ten je moc roztomilý ;-) ;-) Já asi ano, nedávno jsem si vymyslela, že by jsme měli našemu chlapečkovi pořídit zvířátko a rozhodla jsem se pro kočičku. Přítel nejdřív striktně odmítal :-@ :-@ ale kočičku jsem si zařídila a hned první den se stala miláčkem celé naší rodiny . A s kým myslíte, že spí na pohovce ? ;-) ;-) s naším tatínkem, který byl tolik proti. Takže za mě, jděte do toho !! (clamp) (clamp) (Y)

ODPOVĚDĚT