poděkování í Yvoně L. (YYV) za kouzelný provázek
díky moc za Twist Art :-) Nelča se vyřádila , jen mírně radím,ale jinak to dělá sama. Obdarovává babičky a tetičky :-) . Díky a už se těším, až se na to taky vrhnu.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Yvona L. (YYV) ID 118482 (28.11.2008, 8:57)
Kačko velice rádo se stalo (Y) (Y) (Y) (Y)mládě máte opravdu mocmocmoc šikovné,kolik jí je let???????????? ;-) ;-) ;-)už se těším na další výtvory (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) přeji spoustu inspirace (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)a nádherné přenádherné vánoce (banky) (banky) (banky) (banky) (banky) (banky) (banky) (banky) (banky) (kolednici) (kolednici)

ODPOVĚDĚT
Kateřina Š. (kačelina) ID 36980, mimibazar.cz/kacelina (28.11.2008, 9:44)
(Y) (Y) jééé díky moc. Nelince bylo teď v listopadu šest let, tak jak říká ona už je veliká - je přece předškolák :-D . A zase k Vám brzo nakouknu, máte spoustu krásné inspirace v albu. (Y) A asi i super partu kreativních maminek (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), to je supéééér. díky Káča

ODPOVĚDĚT
Yvona L. (YYV) ID 118482 (29.11.2008, 12:55)
tak jsem to typla naprosto přesně. ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)je to velká šikulačka.uvidím s čím se ještě vytasííííííííí.už jste z nemocnice doma v teploučku???????????????????, (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT