TETO DĚKUJEME TI :)
Kačenka konečně má kam položit hlavu a nemusí krčit nožičky, když si je chce položit,... výborný kočárek. Kačence jsou 3 roky :)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Lucie H. (zasupsacek) ID 35951, mimibazar.cz/zasupsacek (20.11.2008, 8:53)
Téééda Mončo , ten je super. Závidím vám holky, že můžeme ještě jezdit s lehkým kočárkem (Y) (Y) (Y). Já se už pěkně nadřu s tím naším. Kamča má 18kg a 110cm, tak se už bohužel do žádného kočárku nevejdeme :'( . Taky jsou super ty nafukovací kola, já je chtěla teď dokoupit, ale prý se snadno píchnou :-S. A já jsem na to expert (smich)

ODPOVĚDĚT
Monika Ř. (KAČŮDICE) ID 40674, mimibazar.cz/lubca (20.11.2008, 19:21)
Lucí já měla vždycky a jedině nafukovací kola a ještě nikdy se mi nepodařilo píchnot :-) Lucí to budeš asi doopravdy expert ;-) ;-) ;-) I když na sídlišti je to horší (střepy a tak, napínáky a podobně) než na polní cestě!
V tomhle kočárku má kačka vážně pohodlí a díky za něj,... ale jednou také přijde řada na otto bock a nebo toma4 (X) :-$
Jinak tenhlokočárek má také dobře okolo 16 kilo :-$, ale Káťa váží asi jenom 12 kg :-|
tak pá holky (L) mějte se krásně (L) a posíláme (L) (K) (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie H. (zasupsacek) ID 35951, mimibazar.cz/zasupsacek (22.11.2008, 20:38)
Téda 16kg je taky dost, tak to je už fakt příprava na zdravotní. Ten náš od Otto Bocku má asi 18kg *-) . Nevím proč neudělají takhle krásný i zdravotní :'( .
Jinak jsem v kole před pár dny našla napínák 8o|, asi to fakt přitahuji a asi před 2 týdny se mi podařilo zapíchnout do kola nějaký drát 8-|. Musel ho vyndat manžel, já na to neměla sílu :-|. Nechápu kudy jezdím ;-). Je fakt že na sídlišti je to horší, ale já píchla i o trn z nějakýho keře a to asi 4x. Manžel už mě šílel když jsme měli nafukovací :-S. Taky na těch zdravotních kočárcích mohli udělat ty pěnový držadla, za který ty kočárky člověk drží. Na tom našem je nějaká umělá hmota a teď v rukavicích to příšerně klouže a studí +o(. Navíc je trubka nějaká hubená, jsem zvyklá na pěkný měkký madýlko :-p z TFK kočárku. Snad vymyslí ještě něco nového a pěkného než bude muset pořizovat zdravotní. Prý jsou teď i zdravotní golfky a mají pevný záda - snad nějaká novinka (major buggy,ale červený). Jsou prý i netu, ale já je nenašla :-|. A nezkoušely jste holky GEMINI I nebo GEMINI II. ? Já tenhle typ kočárku ještě na živo nikdy neviděla. Kdysi jsme do firmy psali o nějaký katalogy, slíbili že něco pošlou, ale kde nic tu nic :'( . Teď žádala o nějaké informace kámoška ohledně těchto kočárků, ale taky žádná odezva (N) . Asi to mají na háku 8-|.
Mějte se krásně všichni !!!! (L) (L) (pusa) (pusa) (F) (F)

ODPOVĚDĚT