v nové čepičce
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Jitka J. (lariska) ID 42348, mimibazar.cz/lariska (7.10.2008, 21:29)
no abys nemilovala.......takovou kočku (^) (^) (^) (^)d (^) (^) dvouletou (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Zdenka Němcová (isolda) ID 16643, mimibazar.cz/isolda (7.10.2008, 21:32)
Zrovna dneska má narozky číča, škoda, že tu nemůže být tatínek...
Jinak poslední dny je šíleně protivná, asi podzimní depka 8o| 8o| :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Jitka J. (lariska) ID 42348, mimibazar.cz/lariska (7.10.2008, 21:41)
no já vím, že dneska, proto ti píšu...............a už byla na světě nebo se kopala ven?
:-p :-p |:o) |:o)???
naše lola je mega protivná. minulej tejden jsme bojovaly s horečkou, v pátek jsem už nevydržela a mazala k pediatrovi. no hrůza, vzali jí krev a vysokou hladinu něčeno, trochu zarudlej krk, tak dostala poprvý antibiotika. kamča, ta chuděrka těžce nedonošená, nikdy anti nepotřebovala, vůbec nemarodí. a lola, první nemoc a hned tohle. už je jí fajn. antibio. bašitla první dva dny, kdy jí bylo ouvej, teď je do ní už nedostaneme. dneska jsme šli s ní už ven, jinak by s doma zbláznila.no jak píšeš, nasratá už od rána. v noci nechrní, jenom by furt sosala. v půl šestý vzhůru, když odchází roman do práce, tak řev 8o|, kamča do školy....řev 8o|.....no děs. a teď ještě ten hnusnej podzim. kdyby měla víc rozumu, tak by se už mohla těšit na ježuchu, ale na toho se začínám těšit já (santa)

ODPOVĚDĚT
Zdenka Němcová (isolda) ID 16643, mimibazar.cz/isolda (7.10.2008, 21:47)
Aha, takže je to epidemie, Michalka se začla v noci budit 3x na mlíko a vstává v šest... Pravda je, že večer už mi pak děsně hrabe a těším se, až jí vrazím do postýlky...taky myslím, jak je ted brzo tma, tak to asi na psychice moc nepřidá. Se taky těším na ježuchu, oberu Davču o prachy a budu vesele šopovat :-D :-D :-D :-D :-D
Fuj antibiotika...Hlavně, že už je Lole lépe, nejhorší je když děcka marodí, to si pak člověk uvědomí daleko víc, jak je miluje co? (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka J. (lariska) ID 42348, mimibazar.cz/lariska (7.10.2008, 22:25)
no lola tak hezky chrněla, třeba se ani v noci neprobudila, max 2krát nasosat. teď nechápu, co se děje.....se z ní zvencnu *-) *-). uvidím dneska, zatím chrní v poho.
no já se těším moooooooooooooc. vánoce miluju. u nás máme jeden obchod, kterej je otevřenej jenom před vánoci. a jenom ozdoby......český..........suprový. tam každej rok zahučím tak za litr. dneska jsem si všimla, že už mají otevřeno, tak asi zítra vyrazím.
a david se ti na vánoce vrátí???

ODPOVĚDĚT
Zdenka Němcová (isolda) ID 16643, mimibazar.cz/isolda (7.10.2008, 22:49)
Ještě nevím přesně, jak to bude na vánoce, jestli mu třeba už dají volno, ale doufám, že co nejdřív seženu ten dočasný podnájem, protože tady už to začíná být neunosné, když byli kluci na prázdniny pryč, tak se to ještě nechalo, ale ted jsme tu namačkaný jako sardinky a zbytek domu rozkopanyyyyy.
Ha, tak už je vzhuru...
Vánoce jsou super, teprve poslední roky si je užívám tak nějak jinak, nejlepší je, že si říkám, že budu už syslit dárky, ale stejně to nevydržím a všechno hned dávám, takže pak ještě nakupuji dárky před štědrým dnem.
Jinak k te nevrlosti, jestli to taky nebude tou tmou, co pořád je?

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Jitka J. (lariska) ID 42348, mimibazar.cz/lariska (7.10.2008, 22:59)
no neříkej, že se budete stěhovat? jééééé a do cizího :-( :-(, to by se mi moc nechtělo. nic si tam nemůžeš udělat a taky ty vyhozený prachy za pronájem. prosím tě a to teď bydlíte v pidi místnostech? nejde to nějak udělat, abyste zůstali doma, v baráčku?
(tudledudle) (tudledudle) (tudledudle)l (tudledudle)ola zatím chrní ^o) ^o)
já hrozně miluju advent, zdobím si dveře, nakoupím vůně do aroma lampiček, svíčky v ikea a už to doma frčí

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Zdenka Němcová (isolda) ID 16643, mimibazar.cz/isolda (7.10.2008, 23:13)
mno, Míša taky jak začla být bez pleny, tak v noci brečí, protože chce čurat, no měla jsem víc klidu, když nechodila *-) :-D :-D :-D
máme jen jednu místnost, tak je to na nic... Jen s Míšou by se to dalo, ale z klukame už je to špatný, nechce se mi do cizýho, ale asi je to na tu zimu nejlepší řešení. Bylo by to v Rokycanech, takže jen 6km odtud.
To zdobení mám taky moc ráda a žárovičky v oknech..jj, za měsíc se už začne blbnout, ježíííš, to děsně letí :-o ;-) ;-) ;-) ;-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Julie H. (holoubkovajulie) ID 159426 (7.10.2008, 15:33)
Sluší Ti |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Zdenka Němcová (isolda) ID 16643, mimibazar.cz/isolda (7.10.2008, 18:04)
jo a výjmečně jsem i mamince zapozovala (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT