Tip na výlet s dětmi - Zámek Loučeň u Nymburka
Na zámek s dětmi zapomeňte, ale v zámeckém parku jsou pěkné labyrinty a bludiště, které se jim budou líbit (zvláště palisádové se skluzavkou nebo tisové bludiště).Pořádají akce i přes podzim a zimu.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lucie B. (200104) ID 104942 (3.10.2008, 9:55)
(Y)JOJO TAM JE TO SUPER,BYLI JSME TAM S DCERKOU UŽ DVAKRÁT,TAKY TAM DĚLAJÍ CELODENNÍ POHÁDKOVOU CESTU LESEM V ČERVNU TO BYLO ÚŽASNÝ |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (Maka71) ID 114687, mimibazar.cz/maka71 (2.10.2008, 23:40)
U vchodu je malé dětské hřiště s prolézačkou a houpačkami a opodál trampolína (za poplatek). V zámecké restauraci také mají vynikající meruňkový knedlík s tvarohem pro děti, výborný zámecký koláč a kávu. Přímo u restaurace je buxusové bludiště, kde se múžou malí neposedové při čekání na jídlo zabavit. Celkově na mě zámecký areál udělal dojem - je zřejmé, že stojí o návštěvníky. V zámku jsme nebyli - máme přece jenom příliš malé děti, které by to nevydržely :-). Z Prahy po dálnici jste tam za 40 minut, takže při slušném počasí je to hezký výlet. Asi tam pojedeme znovu na jejich Svatomartinské posvícení nebo některou adventní neděli :-) Vstupné dospělí 90,-, děti do cca 120cm zdarma.

ODPOVĚDĚT