Quinny zapp - mint
První zkouška.Je super,ale měla jsem vzít černý,nemohla jsem se dlouho rozhodnout!A strašně při jízdě rachtá:-((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Markéta K. (majketka) ID 59168 (19.9.2008, 22:54)
jo bugaboo tajná láska (L) :-p ovšem to už nechám jiným. Dva darebáci mě stačí 8o| :-$ ;-) . Měla jsem i buzze ale ten při složení zabere asi tolik místa co klasický mutsy. Ať si říká kdo chce co chce spider je super |:o) (clamp) Jo a ještě k těm zapp malej měl teďka dva roky a není žádnej mrňous a taky má pásy zaseklé u hlavy. přeji pevné nervy s kočárkem, malému pusinku. papa Markéta (L)

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (majketka) ID 59168 (19.9.2008, 18:17)
Dobrý den, to Vám dávám za pravdu. Rachtá úplně hrozně. trošku mě to zklamalol.Mám ještě Mutsy spidera a ten nevydá ani hlásku. Nehledě na to že je o proti zapkám betelný. Akorát nejde sundat potah a vyprat. Na to byl machr jané ale hold každý má něco 8-|

ODPOVĚDĚT
Táňa M. (tiana) ID 122072, mimibazar.cz/tiana (19.9.2008, 21:40)
Dobrý večer Markét,taky mě zappky zklamaly,místo nich jsem si měla pořídit jetého buzze,máme ješte Mutsy,toho si určitě nechám,ale chtěla jsem ještě jeden ;-).A taky mi připadá,že je malej ještě do nich malej,pořád sjíždí dolů a ty pásky má zaseklý kolem hlavy +o(.Mám je složený v autě a používám je minimálně, ale jsou fakt lehoučký (Y).Mutsy spider je taky moooc krásnej (L)a ještě toužím po bugaboo cameleon. (L)

ODPOVĚDĚT