Prejeme vsem krasny prvni zarijovy den...
at se vsem krasne vydari,detickam ktere jdou poprve do materske skolky,i vsem skolackum,kterym opet zacinaji skolni povinosti a prvnackum at se jim ve skolicce co nejvice libi:-) a take vsem maminkam.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Iveta J. (jedličky) ID 39496, mimibazar.cz/violadekor (8.10.2008, 8:35)
Ahoj zlatíčka naše [A] [A] moc se nám stýská (C) (C) jak zvládáte? (skolak) (skolak) u nás má týden snad jenom 3 dny 8-| 8-| ;-) ;-) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (9.10.2008, 7:57)
Ahooooooooooj Ivet a brouckove (H) [A] (H) [A] (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)moc na Vas myslime a v rychlosti k Vam stale jukame jak se mate a rostete..kluci jsou uzasni bombardaci..a strasne uz vyrostli....Ivet mam uplne stejnej pocit...nez se otocim po nedeli je zase patek....fakt fofr 8-| ;-) ;-) ;-)ale nejak se snazime vse zvladnout..ale stale vzpominam na zlatou materskou a casy na MMB ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)Moc moc Vas pozdravujeme a opatrujte se vsichni (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jana K. (adasam) ID 69483, mimibazar.cz/adasam (19.9.2008, 7:54)
Ahojky krásná zlatíčka, tolik Vám to tu sluší (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp). Přejeme mooooc krásné dny (flower) (flower) (flower) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (19.9.2008, 14:33)
Jeeeeee brouckove (hello) (hello) (hello) (K) (K) (K)strasne moc dekujeme a i my vam prejeme nadherne podzimni dny a moc moc se opatrujte (L) (L) (L) (L) (L) (L) a dekujeme za andherne komentare (K) (K) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Klára Handlová (Karo) ID 64444 (10.9.2008, 8:37)
Ahoj rodinko, jak se vede? (jablka) Co jsem se to tu dočetla, že chodíš do práce? Není to brzy, vždyt maľýmu ještě nejsou ani dva? :-o *-) Mě taky volali, jestli nechci jít na poloviční úvazek?, ale tu naší dračici nikdo nechce hlídat :-D ;-) :-D (mamca) Jarouškovi začala školka, ale doma už se s náma nudil, tak se celkem těšil (Z) spinkat tam ale nechce (noc)...... začal chodit na fotbal, tak ho první trénink taky celkem zaujal a ptá se, kdy půjdem zas (Y) (fotbal) (Y) Jedu teď o víkendu k mamině, nechcete se přijet podívat? *-) (C) (plaz) (flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (10.9.2008, 22:24)
CIAO RODINKO (hello) (hello) (hello) (hello)moc dekujeme za zpravicku..jojo..uz zarezavam a skoncily mi zlate casy na materske dovolene :'( :'( :'(jsme oba dva se Salaminkem statecni..je u babicky s dedou..takze tam radi cely den :-) :-) :-) :-)To verim, ze jarousek uz potreboval nejakou akci (dance) (dance) (dance) (dance)skolku a fotbal..no to musi byt neco (Y) (Y) (Y) (Y)Moc radi bychom prijeli, ale jsem ve velkem casovem skluzu s bakalarkou takze musim psat a psat a psat :'( 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|snad to nejak dorazim..a jak ty ?? Obhjoba hotova ??? Urcite ano..jsi sikulka (clamp) (clamp) (Y) (Y)Posilame Vam (K) (K) (K) (K)a moc pozdravujeme a jak budeme moci urcite se k mamce tvoji utrhneme jak tam budete.... (L) (L) (L) (L) (L)papapapaa zitra krasny den (flower)

ODPOVĚDĚT