SNAD UŽ JE TO POSLEDNÍ KOČÁREK :-))
VŠEM MOONÍKA DOPORUČUJI I PRO VĚTŠÍ DĚTI !!! ....TADY JE TEINCE 25 MĚSÍCŮ :-O A V POHODĚ SE DO KOČ. VEJDE !!!!...TEA MĚŘÍ 91CM, VÁHA ASI 12,5KG.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 11 komentářů
Petra H. (Zoui08) ID 177199 (5.3.2009, 13:23)
Teda vaši holčičce je tady 25měsíců a má 12,5 kg a já mám holčičku který je 13měsíců a má necelích 11kg a 79cm.Zrovna jsme si pořídily mooníka a jestli mi holka bude růst tak jak do teď,tak ten kočárek asi moc dlouho nevyužijeme (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Romana V. (RomanaV) ID 52247 (16.7.2008, 9:31)
(@) teda ty máš super vozový park :-o :-)

ODPOVĚDĚT
KATEŘINA Š. (cuprina) ID 10811 (16.7.2008, 13:58)
DÍKY :-) ....JSEM BLÁZEN DO KOČÁRŮ (H) , ALE TENTO JE SNAD UŽ POSLEDNÍ !!!!!!!!!!!!! :-$

ODPOVĚDĚT
Romana V. (RomanaV) ID 52247 (20.7.2008, 7:48)
:-D jak tak koukám tak asi nebude poslední :-D (Y) (Y) co na to říká tatínek :-D?Tomu našemu se nezdálo když jsem chtěla třetí :^)musela jsem slíbit,že už o kočárku nepadne ani jedno slovo :-( máme teď slaloma a jsem spokojená :-)
Romana a Nikolka

ODPOVĚDĚT
KATEŘINA Š. (cuprina) ID 10811 (20.7.2008, 23:24)
AHOJKY :-) TAK TAKÉ ZMĚNA :-D COPAK , COPAK, ŽE BY U VÁS ZA 9 MĚSÍCŮ (child7) MĚL PŘISTÁ ČÁP ?? :-$ KDYŽ JDETE DO VĚTŠÍHO KOČ. :-$ ALE PROČ NÉ, JA BYCH SLALOMA BRALA HNED !! TEĎ PRODÁVÁM NOMADA, TAK KDYŽ NÁHODOU BY BYLO (child7) , TAK ASI KOUPÍME SLALOMA :-) , ALE TEĎ NÁM STAČÍ MOONÍK (Y) JEN TEDY NEVÍM JAK BUDEME JEZDIT (zima) , TEA JE LENOCH CHODIT :-@ NO UVIDÍME :-)
COPAK,ŽE VÁS VŮBEC NENÍ VIDĚT PO RK ?? :-o
JINAK TATÍNEK UŽ NEMÁ SLOV :^) 8-| , ALE MOONÍKA MĚ NEZAKÁZAL, AŽ JSEM SE DIVILA :-$ TO PROTO, ŽE MÁ HODNĚ PRÁCE V PRÁCI 8-|
JINAK KOUKÁM, NOVÝ ÚČES , SLUŠÍ TI TO !!!!!!!!!!!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) JSI KOČKA (kocka)
NIKOLKA TAKY [A] (Y)

ODPOVĚDĚT
Romana V. (RomanaV) ID 52247 (21.7.2008, 23:59)
Ahoj (hello), určitě by se nám další (child7) líbilo,ale dokud nebudeme mít vyřešený noční kojení a Nikolka se nenaučí pořádně baštit tak miminko musí ještě počkat :-)Slaloma jsem chtěla hlavně na bruslení :-)s tím naším to šlo jen chyběla ta brzda :-DAle už jsem chtěla takovej kočárek aby se na něj dala dát korbička abych pak nemusela schánět další kočárek.Energy jsem prodala :'( jen nám tu ležel na skříni a prášilo se na něj.Občas jsem ho vytáhla,ale po RK se s ním nedalo moc jezdit :-( Nikolka byla vždycky hrozně vyhrkaná :^) A u babiček na to taky nejsou cesty.
S tím chozením na tom budou holky asi stejně :-DNikča bude možná ještě o něco málo horší :-@Pořád by někde lítala,ale jak se má jít na prochajdu pěšky tak se chce nosit :-@ Ale abych jí nekřivdila :-)asi třikrát došla od baráku(kotelny) ke škole. :-D :-D
Se zimou bych si nedělala starosti.Když bude hodně sněhu budete jezdit na sáňkách :-D nebo na (lyzar) :-DDD
jj s vlasama jsem už potřebovala něco udělat.Nosila jsem jen culík :-(takže jsem uvažovala,že se nechám ostříhat na krátko,ale to bych musela dát dolů ještě tak 10kg (6).Tak jsem si zkusila ustřihnout jen ofinu a zatím to je dobrý tak to tak na nějaký čas nechám a pak možná pujdu do těch krátkých.
To jsme tak nenápadné,že nás není v RK vidět :-D?Většinu času trávíme za barákem na písku a pak hodně jezdíme k prababičce a za dědečkem do Sopotnice.

ODPOVĚDĚT
KATEŘINA Š. (cuprina) ID 10811 (22.7.2008, 13:24)
ahojjj holky (mamca)
tak ty ještě kojíš :-o téda to je , ale Nikolka závisláček (child4) . Tea byla taky, ale docela jsme to v pohodě zvládli (radost) .
Také jsem nomad kupovala stím, že jednou bude pro druhé :-o :-$ No a vidíš, jde opět do světa :^) I když jsem snim byla spokojená !! (Y) Jen mě tedy vadila jízda v zimě , stím se docela jelo ve sněhu špatně :-( Proto si říkám, že když bych měla slalomáka, tak ten má jen 3 velký kolečka, tak že by se snim mělo přes ten sníh (zima) přejet v pohodě ;-) Ale to spíš myslím, kdyby bylo druhé (child8) , ja s Teou totiš musela pořád jezdit, jinak mě nespala, ze začátku :-@ , takže v zimě by byl potřeba kočár s pořádnými koly, tedy radši :-) .
Teď pro Teu nám stačí co máme a jak píšeš, jak budou (zima) (snehulak) , tak vytáhneme pekáč :-) . Ale pro mimi to bych nešlo :-( Ale to než bude .........
Tak to jsou na tom holky úplně stejně !! Tea taky buďto líta všude možně nebo chce pořád nosit :-@ Tak to radši bereme kočár !! A navíc pro mě je to taky pohodlnější !! (smich)
No fakt vás vůbec není vidět, ale když píšeš, že hodně jezdíte k prarodičím, tak se už nedivím ! (smich) My totiš taky :-D (smich) Ale určitě kdybych vás viděla, tak si vás všimnu, protože jak já vidím po RK nějaký nový kočárek, tak hned :-o :-$ a slaloma bych si všimla určitě (smich) Jakou kolek. máte ?? Energy jsou krásný, ale né do města kde jsou kostky :-( na to jsou ty maličké kolečka blbý :-( Mooník je odpružený a to hodně !! Tak se snim jezdí po kostkách super !!! (Y) (Y) Ještě lépe než po rovinkách (smich)
10kg :-o prosím tě ! SLUŠÍ TI TO !! taky bych potřebovala min. 5kg dát dolů a pak bych možná šla do krátkého sestřhu (smich) .
Tak se někdy sejdeme , ne ? :-) Tedy když my nebudeme u našich a vy u vašich :-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Romana V. (RomanaV) ID 52247 (22.7.2008, 22:03)
Ahoj, tak včera jsem Nikolce oznámila,že když furt pije mlíčko tak, že se hodně kazí (smich) a když to vydží o něco dýl tak se zas bude mlíčko dobrý :-)Včera i dnes usnula bez prsa.-)sice jsem jí dnes musela chvilku nosit,ale myslim si,že je to dobrý začátek.Probudila se ve 2,50h tak jsem jí nosila a ve 2,57h už ležela v peřinách :-)Bohužel vstávala už v 5,15h :-@ myslela jsem si,ze když ji nakojím že ještě usne,ale nee :-@ještě jsem jí kojila v 10h a pak až večer :-) zatím jsem spokojená :-D :-D jen by mohla vstávat o chviličku dýl ;-)

Máme 07 ,barva orange.Jsem zvědavá na (zima) teď jsem ho měla párkrát v horším terénu a měla jsem co dělat aby se nepřevrátil :-S Energy jsem kupovala když nebylo auto :-( abych mohla jezdit autobusem,ale pak jsem jela asi jen 3* ;-) ;-) a pořídilo se auto :-)

Prej sluší :-D :-D klidně bych se spokojila i se 7kg dolů ať nejsem moc náročná,ale bohužel to nějak nejde :-(,ale není se čemu divit :-( když tak ráda (pl) Za 22měsíců už mám dole 13kg tak snad půjde dolů i ten zbytek :^)

Určitě se můžem sejít já budu jen ráda :-)Nikolka si bude mítským hrát a já konečně pokecám s někým jiným (Y) (Y) (Y)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
KATEŘINA Š. (cuprina) ID 10811 (23.7.2008, 13:21)
AHOJJJ (hello)
TAK TO JE SUPER !! (clamp) NIKOLKA SE TAKHLE DALA OKLAMAT :-o TO NA TEU NEPLATILO :-@ ....HLAVNĚ, ABY JÍ TO VYDRŽELO, ŽE ? ;-)
JÁ TAKY RÁDA POKECÁM I KDYŽ JE PRAVDA, ŽE PŘES NET MĚ TO JDE LÉPE (smich) . A TEA SI BUDE MOC S NIKOLKOU POHRÁT (child3) . JEN JSEM ZVĚDAVÁ JESTLI JI NEBUDE CHTÍT TAHAT 8-| ONA TOTIŠ MÁ DĚSNĚ DĚTI RÁDA A TUPLEM MALÝ !!! (child9) , POŘÁD JE CHCE OBÍMAT . JSEM RÁDA, ŽE (child9) MÁ RÁDA, ALE NĚKDY JE MÁ RÁDA AŽ MOC, ŽE MÁM STRACH, ŽE JIM UBLÍŽÍ :-S NO UVIDÍME JAK TO BUDE S NIKOLKOU :-$
MŮŽEME SE DOMLUVIT KLIDNĚ NĚKDY NA PŘÍŠTÍ TÝDEN, JESTLI BUDETE TEDY DOMA V RK. A ASI SPÍŠ DOPOLEDNE NEŽ PŮJDOU V POLEDNE CHRNĚT, ABY SE UTAHALI A DLOUHO SPALI ;-) :-$
DEN NAVRNI SAMA, MY SE PODŘÍME NA PŘÍŠTÍ TÝDEN NIC V PLÁNU ZATÍM NEMÁME :-)
(hello)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Romana V. (RomanaV) ID 52247 (25.7.2008, 20:41)
Ahoj,tak Nikča dnes usnula u prsa :-(,ale zas usnula brzo :-D Tak jak příští týden? Nám je to taky jedno :-)Ale volila bych spíš pondělí nebo úterý.Pak už bude (leto) a budem travit co nejvic casu (plavec). písni na romanark@centrum.cz nebo icq 192163055 a dohodnem se kde,kdy....
R+N

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Romana V. (RomanaV) ID 52247 (25.7.2008, 7:40)
Ahoj, nějak nestíhám psát.Nikča večer usíná kolem 22hod. (6)Pak jdu rychle uklízet a jdu taky spát.O víkendu napíšu a dohodnem se kdy,kde... se sejdem.
(hello) (hello)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno