|
| Ivana M. (Ankavi) ID 56515 (upraveno 11.12.2016, 9:05) | Hovězí kližka, zvěřina, ale já dělám i z vepřové plece a nebo z krůtího masa - a chutná nám jakákoli varianta
ODPOVĚDĚT |
|
věra Z. (VEZA) ID 284159 (9.12.2016, 17:05) | Z kližky
ODPOVĚDĚT |
|
Magdaléna C. (Magpie) ID 357313 (9.12.2016, 15:02) | Hovězí kližka!
ODPOVĚDĚT |
|
| Radka H. (radkaaa) ID 95559 (9.12.2016, 12:32) | Nejlepší je z divočiny nebo hovězího.....
ODPOVĚDĚT |
|
| Šárka B. (Visalaje) ID 283999, mimibazar.cz/visalaje (9.12.2016, 11:45) | Zadejte si guláše a můžete vybírat
ODPOVĚDĚT |
|
| Bohumila H. (kurel) ID 32082 (9.12.2016, 10:48) | Ze srnčího nebo kančího .. jednoznačně nejlepší
ODPOVĚDĚT |
|
JANA R. (chiranaj) ID 487753 (9.12.2016, 10:34) | Výborný je z dvou druhů masa - hovězí /třeba kližka/ se dá dusit dřív a později se přidá vepřová plec. Dělávala jsem tak hlavně zedníkům při stavbě nebo když se mi sejde víc lidí a hlavně si všichni chválí "tu omáčku".
ODPOVĚDĚT |
|
| Michaela J. (Beatík) ID 566032, mimibazar.cz/beatik (9.12.2016, 10:18) | Hovězí z kližky, vepřový z plece. A pak má moc ráda z divočiny.
ODPOVĚDĚT |
|
Jana S. (českolipačka) ID 559236 (9.12.2016, 9:36) | hovězí pupek je také na guláš super, pokud je vyšší libový, a i cenově je dostupnější než kližka
ODPOVĚDĚT |
|
| jarmila š. (jarla) ID 263223 (9.12.2016, 9:34) | Nejlepší je pro mne z hovězí kližky a naprosto výborný byl z divočáka
ODPOVĚDĚT |
|
| Dáša H. (djkto) ID 265455, mimibazar.cz/djkto (9.12.2016, 9:17) | já ho dělám z hovězího z krku a nebo z vepřového -plec nebo když je v akci i krkovice, nám chutná víc z vepřového
ODPOVĚDĚT |
|
Markéta L. (markuska 75) ID 306752, mimibazar.cz/markuska75 (9.12.2016, 9:04) | Dělám z vepřové plece,hovězí nám nechutná
ODPOVĚDĚT |
|
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (9.12.2016, 9:02) | máme nejraději z hovězího - kližky
ODPOVĚDĚT |
|
| Kateřina B. (cherrycake) ID 81830, mimibazar.cz/cherrycake (9.12.2016, 9:02) | hovězí kližka, krk,taška, líčka
ODPOVĚDĚT |
|
| Michaela Š. (*mandy*) ID 241867, mimibazar.cz/mandy (9.12.2016, 8:54) | Dělám z hovězí kližky nebo levnější, ale také dobrá varianta je z vepř. plece...
ODPOVĚDĚT |
|
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (9.12.2016, 8:36) | Z částí dostatečně prorostlých pojivovou tkáních- jako je třeba kližka, krk, líčka a nebo pupek. A buď z hovězího a nebo z nějaké býložravé zvěřiny typu jelen/daněk/srnka.
ODPOVĚDĚT |
|
| Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (9.12.2016, 8:34) | Za mě hovězí kližka.
ODPOVĚDĚT |
|
| Marcela Burešová (Marselus) ID 361783, mimibazar.cz/marselus (9.12.2016, 8:30) | Pro mě jednoznačně hovězí,dělám i z pupku
ODPOVĚDĚT |
|
Lenka P. (palenka) ID 137744 (upraveno 9.12.2016, 12:14) | nam nejvic chutna z predniho hoveziho z krku
ODPOVĚDĚT |
|
Celkem: 23 (zobrazuje se 1-20) | 1, 2 další >> |