Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Čokoládový s malinami

Čokoládový s malinami

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, pařížský čokoládový krém, tmavá čokoládová ganache, bílá čokoládová poleva, maliny. Průměr 22cm, váha 2,2kg.

DORTY
Jurský park (2017)

Jurský park (2017)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohovo-malinový krém s malinami, máslovo-salkový krém pod potahovku. Průměry 18 a 20cm, váha 5 kg

Postup přípravy

Vlastní potahovací hmota, barveno prachovými barvami a airbrushem,

Zobrazit více...
DORTY
Malináč (2017)

Malináč (2017)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohovo-malinový krém s malinami, máslový krém s bílou čokoládou, tmavá čokoládová ganache, maliny. Průměr 24cm, váha 3,020kg.

DORTY
Čokoládové srdce

Čokoládové srdce

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, pařížský čokoládový krém, jahody

DORTY
Minnie (2017)

Minnie (2017)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, malinovo-tvarohový krém s malinami, máslovo-salkový krém pod potahovkou. Průměr 24cm, váha 1,6kg.

Postup přípravy

Barveno airbrushem a práškovými barvami, vlastní potahovací hmota.

Zobrazit více...
DORTY
Optimus Prime (2017)

Optimus Prime (2017)

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, pařížský čokoládový krém, máslovo salkový krém pod potahovku. Váha 3 kg

Postup přípravy

Vlastní potahovací hmota barvena práškovými barvami, dobarvováno airbrushem, obrázek skládán metodou patchwork.

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
malé špízy pohoštění pro návštěvu

malé špízy pohoštění pro návštěvu

Potřebné ingredience

Maso (já jsem dala kuřecí), cuketa, paprika červená, klobáska pikantní, cibule, cherry rajčátka, koření dle chuti (grilovací), olej na marinádu, špejle na špízy

Postup přípravy

Tento návod tady už možná byl, dávám pro inspiraci, protože u nás měl velký úspěch, vše jsem si připravila předem, napíchala na špejle, potřela olejem smíchaným s kořením a dala…

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
Králík v pórkovém kastrolu

Králík v pórkovém kastrolu

Potřebné ingredience

1 rpzporcovaný králík * 3 lžíe mouky * olej * 1 velká cibule nadrobno * 200 ml bílého vína * sůl a pepř * bobkový list * tymián * 400 ml drůbežího vývaru (i z kostky, např. Natur) * řapík celeru * 4 mrkve pokrájené na špalíky * 2 pórky (bílá část) na špalíky * zelená petrželka

Postup přípravy

další recept vhodný i na mraženého králíka. Z kuchařky amerických receptů.
porce králíka obalit v mouce a opéct v pánvi. maso dát stranou a ve výpeku opéct cibuli, přilít víno,…

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
Králík Braillon s hořčicí

Králík Braillon s hořčicí

Potřebné ingredience

Králík * dijonská hořčice * sůl, pepř, po lžičce tymián a rozmarýn * anglická slanina * 300 ml bílého vína * 200ml šlehačky

Postup přípravy

Jedná se o francouzský recept, trochu upravený. Hledala jsem recept, který by byl vhodný i pro mraženého králíka, přece jen čerstvý má trochu jinou chuť.
Troubu předehřejte na…

Zobrazit více...
POMAZÁNKY
Pórková pomazánka

Pórková pomazánka

Potřebné ingredience

1 tenký pórek, 100 g Lučiny, 100 g pomazánkového másla (možno nahradit tvarohem), sůl (může být i bylinková nebo česneková), v případě potřeby na naředění trochu řidší kysané smetany, syrovátky, kefíru, podmáslí nebo mléka

Postup přípravy

Pórek nasekat na drobno.

Pomazánkové máslo a Lučinu spolu v misce vymíchat do hladka, v případě potřeby upravit hustotu přidáním řidší kysané smetany, syrovátky, kefíru,…

Zobrazit více...

Kategorie