Zobrazit přihlášovací formulář
POMALÝ HRNEC
Nadívané žampiony

Nadívané žampiony

Potřebné ingredience

velké hlavičky žampionů (případně portobella), mleté krůtí maso, šalotka, česnek, vejce, petrželka, sůl, pepř, sladká paprika, kousek másla

Postup přípravy

Nejprve připravit nádivku: mleté krůtí maso + vejce + na jemno pokrájená šalotka + prolisovaný česnek + petrželka + sůl, pepř a trocha sladké papriky - vše promíchat.
Ze…

Zobrazit více...
NÁPOJE, DRINKY
Višňovočokoládový likér

Višňovočokoládový likér

Potřebné ingredience

1 hořká čokoláda,nebo čokoláda na vaření 30% smetana,tatra mléko neslazené 1 salko, griotka

Postup přípravy

Ve smetaně rozpustíme tabulku čokolády, odstavime ze sporáku a obcas promícháme,dokud směs vychladne,aby se nevytvořil škraloup. Poté přilijeme salko, griotku dle chuti a naředíme…

Zobrazit více...
NÁPOJE, DRINKY
Višňovočokoládový likér

Višňovočokoládový likér

Potřebné ingredience

1 hořká čokoláda,nebo čokoláda na vaření 30% smetana,tatra mléko neslazené 1 salko, griotka

Postup přípravy

Ve smetaně rozpustíme tabulku čokolády, odstavime ze sporáku a obcas promícháme,dokud směs vychladne,aby se nevytvořil škraloup. Poté přilijeme salko, griotku dle chuti a naředíme…

Zobrazit více...
DORTY
S POHÁDKOVÝMI FIGURKAMI

S POHÁDKOVÝMI FIGURKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

VANILKOVO - CITRONOVÉ KORPUSY,
KRÉM: smetanovo mascarponový + ananasové pyré s citronovou šťávou
KRÉM POD POTAHOVKU: bílkovo-máslový s bílou čokoládou
POTAH: bílý fondán…

Zobrazit více...
DORTY
Kocour Mikeš

Kocour Mikeš

Potřebné ingredience

Světlý korpus 23cm, mascarpone, maliny, 3,7kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
red velvet a vločky

red velvet a vločky

Potřebné ingredience

Ryhlovka red velvet mascarpone jahody

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Mašinka Tomáš v krajině a ovečky

Mašinka Tomáš v krajině a ovečky

Potřebné ingredience

Red velvet 23cm, mascarpone, maliny, váha 4kg, mašinka perník

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Půlitr Plzeň

Půlitr Plzeň

Potřebné ingredience

Mramor korpus, čokoládový krém, višně v gelu, jedlý papír, váha 5kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Melounky

Melounky

Potřebné ingredience

250g měkkého másla, 250g sušeného mléka, 200g cukr moučka, mandlové aroma + 300g mletých piškotů, 300g cukr moučka, 3 bílky, 30g změklého másla

Postup přípravy

NEPEČENÉ MELOUNKY: První nepečené těsta: 250g měkkého másla, 250g sušené mléko, 200g cukr moučka, mandlové aroma. Rozdělíme na dva díly, jeden necháme bílý a druhou část obarvíme…

Zobrazit více...
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Pistáciové stromečky

Pistáciové stromečky

Potřebné ingredience

150g hladká mouka, 120g pistáciového pudinku, 90g cukr moučka, 1 žloutek, 130g Hera

Postup přípravy

Upeču si stromečky: 150g hladké mouky, 120g pistáciového pudinku, 90g cukr moučka, 1 žloutek, 130g Hera. Těsto na slabo vyválím, vykrájím stromečky a upeču. Opatrně a pomalu,…

Zobrazit více...

Kategorie