Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Roláda

Roláda

Potřebné ingredience

čokoládový krpus, jahodový gel, šlehačkovo - pudinkový, vanilkový krém, čoko krém, pravý marcipán, váha 1,3 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Fotbalový míč s fotbalisty

Fotbalový míč s fotbalisty

Potřebné ingredience

Světlý korpus, jahodový gel ,šlehačkovo-pudinkový, vanilkový krém, pařížská šlehačka, broskve, potah pravý marcipán, váha 4 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Velký cup cakes

Velký cup cakes

Potřebné ingredience

Světlý korpus, čokoláda, pudinkovo - máslový krém, potah pravý marcipán, váha 1,2 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Mickey a cup cakes

Mickey a cup cakes

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, jahodový gel, banánový krém, banány, potah pravý marcipán, váha 6,4 kg

Postup přípravy

Inspirace net...

Zobrazit více...
DORTY
Minnie

Minnie

Potřebné ingredience

Světlý korpus, jahodový gel, šlehačkovo - tvarohový krém s příchutí lesní směs, potah pravý marcipán, váha 2,6 kg

Postup přípravy

Dort je dělaný podle paní Marušky Porazilové. Moc děkuji za inspiraci.

Zobrazit více...
DORTY
Nemo

Nemo

Potřebné ingredience

Čoko korpus, šlehačkovo - pudinkový, vanilkový krém, potah pravý marcipán a SMV, váha 3,1 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Dort - Locika, Rapunzel, Na Vlásku

Dort - Locika, Rapunzel, Na Vlásku

Potřebné ingredience

těsto:200 g polohrubé mouky, 200g cukru krupice, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, 3 vejce, 1 dcl oleje, 1 dcl vlahé vody,kulatá forma 26cm,krém:1/4 l mléka, 1 puding (příchuť dle chuti - použila jsem jahodový), 200 g másla, 130 g moučk. cukru, 1 žloutek (nemusí být),zdobení:marmeláda dle chuti - lépe bez velkých kusů ovoce (ideálně vhodná kombinace s vybraným pudinkem - použila jsem domácí z černého rybízu),potahová hmota Dr.Oetker marcipán, žlutá gelová barva Wilton, kuličky Dr.Oetker, barevné marcipánové hmoty na obrázek a vytištěný obrázek, který postupně rozstříháme na jednotlivé tvary

Postup přípravy

Těsto:nejlépe v robotu zpracujeme těsto (při šlehání ručním šlehačem nemusí být těsto opravdu rovnoměrně vyšlehané):nolej, vejce a vlahou vodu vyšleháme na nejvyšší rychlost do…

Zobrazit více...
DORTY
Pat a Mat

Pat a Mat

Potřebné ingredience

Čoko korpus, jahodový gel, šlehačkovo - pudinkový, vanilkový krém, banány, potah pravý marcipán, váha 2,6 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Krteček

Krteček

Potřebné ingredience

Světlý korpus, jahodový gel, pařížská šlehačka, banány, potah pravý marcipán, váha 3,6 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Pařížský

Pařížský

Potřebné ingredience

Čoko korpus, pařížská šlehačka, váha 1,6 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...

Kategorie