Dvě srdce
Potřebné ingredience
Světlý korpus, ořechový korpus, tvarohový krém ovoce, vanilkový krém. 6kg.
Osmnáctka a severní Evropa
Potřebné ingredience
Světlý korpus tvaroh šlehačka maliny borůvky, Red velvet čokoládový krém. Mapa je pořezaná z hmoty a stříknutá airbrushem.
BÁJEČNÉ TIRAMISU KULIČKY
Potřebné ingredience
130 g cukrářských piškotů (nejlépe Savoiardi), 150 g mascarpone, 40 g moučkového cukru, 40 ml silné neslazené kávy, tmavé práškové kakao, kokosová moučka na obalení, nutela pro naplnění (nemusí být).
Postup přípravy
Do misky vložíme mascarpone, vlijeme studenou kávu, dosladíme moučkovým cukrem a dobře promícháme. Zvlášť rozdrtíme piškoty a přidáme je do mascarponové směsi. Vše řádně spojíme,…
Nepečený dort s malinovým jogurtem
Potřebné ingredience
Korpus: 130 g sušenek Lotus, 50 g vlašských ořechů, 80 g másla. Náplň: 400 g bílého jogurtu, 250 g tvarohu ve vaničce, 3 vrchovaté PL cukru moučka, 220 g přepasírovaných malin, 6 želatinových plátků.
Postup přípravy
Sušenky nastrouháme nebo rozdrtíme, smícháme je s nastrouhanými ořechy a rozpuštěným máslem. Na dno dortové formy průměr 24 cm dáme pečící papír, boky obalíme potravinovou fólií.…
SLANÉ ROHLÍKOVÉ MUFFINY
Potřebné ingredience
Ingredience: 7 včerejších rohlíků, 300 ml mléka, 400 g uzeného(klobáska,párky), menší pórek, 6 vajec, sůl, pepř
Postup přípravy
Rohlíky pokrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Necháme chvíli nasáknout.rnrnPórek a uzené pokrájíme na drobné kousky a přidáme k rohlíkům. Promícháme.rnrnZ bílků a špetky soli…
Pandy na kulatém a bambus
Potřebné ingredience
Red velvet 22cm, mascarpone krém jahody, K2 a WI. Váha 3,6kg
SMETANOVO- JOGURTOVÝ ZÁKUSEK S ANANASEM
Potřebné ingredience
SUROVINY NA KORPUS: 2 balení BE BE sušenek, ½ kostky rozpuštěného, vlahého másla. SUROVINY NA NÁPLŇ: 3 husté bílé jogurty (nejlépe řecké), 3 deci smetany ke šlehání (nejlépe rostlinná), 2 PL moučkového cukru, 1 sáček vanilkového cukru, 2 PL šťávy z kompotovaného ananasu, 4 rozmačkaná kompotovaná ananasová kolečka (nemusí být), 1-2 sáčky želatinového ztužovače. SUROVINY NA ŽELATINOVOU POLEVU: 4 kompotovaná ananasová kolečka, 2 PL jemného krystalového cukru (je třeba počítat s tím, že ananas i šťáva jsou již sladké), šťáva z jednoho citronu, zbytek kompotované ananasové šťávy (bez dvou PL do náplně-konzerva na celý recept-500 g), 4 plátky želatiny, 5 PL vody, 4 kolečka kompotovaného ananasu na ozdobu.
Postup přípravy
POSTUP-KORPUS:
Pomleté nebo nastrouhané sušenky promícháme s vlahým rozpuštěným máslem. Tuto směs pevně namačkáme na dno dortové formy s pečícím papírem a dáme zatuhnout do…
Autobus na fotbalovém hřišti FK Loko Vltavín
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čoko krém, jahodová marmeláda, karamelový krém meruňkový gel. K2 a WI. Váha cca 4,5kg
Pomazánka z pečeného česneku
Potřebné ingredience
3 palice česneku, Čerstvý sýr (lučina, žervé) 150 g, Olivový olej 50 ml, Čerstvě namletý pepř, Sušený tymián, RACIO Knäck Snack s červenou řepou
Postup přípravy
Česnek horizontálně přepulte a jednotlivé části položte na kousky alobalu. Česnek osolte, opepřete, zakápněte trochou olivového oleje a zabalte do balíčků. Balíčky dejte péct do…